Lenovo Tab 2 A7-30
Tab 2 A7-30

Lenovo Tab 2 A7-30

Цена в брой:1.00 лв.
  • 7.0” IPS дисплей
  • 1.3 GHz четириядрен процесор
  • 2 МР камера, 1 GB RAM, 8 GB памет

Подари си Lenovo Tab 2 A7-30


Infinity екран от Lenovo


Lenovo Tab 2 A7-30 идва със страхотен IPS дисплей с висока резолюция. Екранът е изработен от стъкло „Infinity”, което е създадено за истинско широкоъгълно HD видео изживяване. С изключително тънкия и прозрачен сензорен екран всяко изображение изглежда близко, ясно и детайлно.

Създаден за пътешествия


Стягайки багажа за път, винаги изниква въпросът, какво да вземеш със себе си и как да оптимизираш теглото на багажа. Важно е да знаеш, че Tab 2 A7-30 тежи едва 269 грама. Lenovo Tab 2 A7-30 е таблет създаден за за четене, слушане на музика, гледане на видео или сърфиране в Интернет.

Мощен и иновативен


Операционата система на Tab 2 A7-30 е Android 4.4 KitKat. Процесорът е четириядрен, което осигурява отличен мултитаскинг без каквото и да е прекъсване докато гледаш филм или слушаш музика.

Батерия и звук за чудо и приказ


Звукът е на Dolby® audio, което гарантира страхотно музикално преживяване за меломаните и въобще за любителите на качествения звук. Батерията издържа до 8 часа при постоянно сърфиране в интернет, при едно зареждане на устройството.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел сърф Sинформация
2.99 лв.
16.99
Мтел сърф XSинформация
4.99 лв.
10.99
Виж всички тарифни планове
Производител:LenovoМодел:Tab 2 A7-30
Размер:191x105x8.9 mmТегло:269g
Батерия:3450 mAhГаранция:24 месеца
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Промоционалните офертите за закупуване на устройство с тарифен план „Трансфер S” или по-висок важат за нови и съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.