Apple iPad Pro 12,9'' 256 GB
iPad Pro 12,9'' 256 GB

Apple iPad Pro 12,9'' 256 GB

Цена на изплащане:86.99 лв./мес.
Цена в брой:1849.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 12.9" (32.76 см) Retina дисплей
 • A10X Fusion чип с 64-битова архитектура Вграден M10 копроцесор
 • 4 GB RAM, 256 GB вградена памет
 • 12 MP основна камера + 7 MP селфи камера
 • Изцяло ламиниран дисплей, Олеофобично покритие срещу отпечатъци

iPad Pro: За да правиш всичко по-добре

Поръчай своя iPad Pro още сега


С две думи - iPad Pro. С една дума – идва! Сега имаш възможността да заявиш своя нов iPad от mtel.bg и бъди от първите в България, които ще го получат. Започваме с предварителните поръчки на 27 октомври, а iPad идва в целия си блясък на 3 ноември. От тази дата започват и доставките ни. Направи предварителна поръчка сега, за да запазиш бройка за себе си от това невероятно устройство.

Еволюцията на иконичния продукт на Apple нe спира


Новият iPad Pro е готов да се справи със всякакви задачи — и то как. Значително по-мощен от повечето PC лаптопи — и все пак възхитително лесен за употреба. Обновеният Retina дисплей е зашеметяващ както на вид, така и на докосване. И идва с iOS — най-иновативната мобилна операционна система в света. iPad Pro. Всичко, което очакваш от един модерен компютър. Сега - още по-добро, защото можеш да го вземеш навсякъде със себе си. новият дизайн на Retina дисплея в iPad Pro налага изцяло нов стандарт. Не само е по-ярък и по-малко отразяващ, а с технологията ProMotion реагира и много по-бързо. Така че независимо дали скролваш страници или играеш напрегната 3D игра, всичко е бързо и завладяващо.

Дисплей, какъвто не си имал досега


Новият iPad Pro се предлага 10,5-инчов и 12,9-инчов екран. Така ще имаш повече място за повече неща. Разполага и с пълноразмерна екранна клавиатура. И все пак си остава преносим, както винаги досега. Новият iPad Pro Retina дисплей представя технологията ProMotion, с поддръжка за 120 Hz честота на обновяване. Филмите и видеоклиповете изглеждат страхотно, а игрите вървят плавно, без нищо да те разсейва. iPad Pro доказва, че високите технологии могат да бъдат и много красиви. Без значение как ползваш екрана – с пръст или Apple Pencil – приложенията реагират без забавяне.

По-мощен от повечето PC лаптопи


A10X Fusion чипът с 64-битова архитектура и шест ядра поставя в ръцете ти невероятна мощ. С нея лесно ще можеш да монтираш 4K видео в движение. Или да създаваш сложни 3D модели. Или пък да работиш върху документи и презентации. С лекота. Работа с две приложения едновременно, ретуш на снимки с висока резолюция или гейминг – вече няма да те притесняват. Всичко ще се случва плавно. Остани продуктивен и креативен цял ден – издръжливата батерия ще се погрижи за това.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел сърф 2XLинформация
препоръчителен план
86.99 лв.
35.99
Мтел сърф XLинформация
89.99 лв.
25.99
Мтел сърф Lинформация
91.50 лв.
20.99
Мтел сърф Минформация
93.99 лв.
16.99
Мтел сърф Sинформация
95.99 лв.
10.99
Виж всички тарифни планове
Производител:AppleМодел:iPad Pro 12,9'' 256 GB
Размер:305.7 x 220.6 x 6.9 mmТегло:692 г
Батерия:10875 mAh
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.