Sony Xperia XZ1
Xperia XZ1

Sony Xperia XZ1

Цена на изплащане:38.99 лв./мес.
Цена в брой:779.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.2" FHD дисплей
 • 2.35 GHz четириядрен процесор + 1.9 GHz четириядрен процесор
 • 19 MP основна камера + 13 MP селфи камера
 • 64 GB вградена памет, 4 GB RAM
 • Сензор за пръстови отпечатъци, водоустойчивост (IP65/68)
Избери план

Sony Xperia XZ1 – не просто смартфон, а преживяване

Поръчай Xperia XZ1 и ще го получиш в комплект със страхотни слушалки от Sony


От Sony са положили големи усилия, за да превърнат Xperia XZ1 в най-добрия приятел на меломаните. Благодарение на аудиото с висока честота на дискретизация, все едно си в стаята заедно с твоя любим изпълнител. Ако го поръчаш сега от електронния магазин на Мтел ще имаш и още една причина да се „потопиш“ в музика. Първите 30 ще получат своя Xperia XZ1 в комплект с безжични Sony h.ear 2 mini. Няма време за колебание – поръчай още сега, защото предложението важи само до изчерпване на количествата.

Подчертано стилен, практичен и издръжлив


Заоблена повърхност, никакви ръбове и изпъквания, елегантно метално тяло. Sony Xperia XZ1 e създаден, за да изглежда и да се усеща страхотно. Елементите на капака на устройството са изрязвани изключително прецизно с диамант. Но не си мисли, че само защото нещо е деликатно не е издръжливо. Напротив – Xperia XZ1 e покрит със здравия Corning Gorilla Glass 5. Този смартфон няма да се уплаши и от времето навън. Издържа на пръски вода без проблем. Това не е голословно твърдение, а потвърдено с лабораторен сертификат.

Със Sony Xperia XZ1 ще видиш това, което не си виждал досега


Буквално ще погледнеш на живота с нови очи. С очите на Motion Eye. Sony майсторски използват своето ноу-хау от технологиите във фотографията и го интегрират в своя Xperia XZ1. Какво означава това ли? Motion Eye улавя всичко кадър по кадър по начин, по който човешкото око не може. С лекота ще правиш видео в забавен каданс. Специалните сензори изчистват всякакъв „шум“ и компенсират за движението. Качеството е кристално – едва ли има защо да го коментираме. Ще кажем само няколко цифри – 19 мегапикселова основна камера, 13 мегапикселова селфи камера, 4К видео запис, снимане с до 960 кадъра в секунда.

Sony Xperia XZ1 ти дава повече, по-бързо


Това е устройство, което ще се справи със всяко приложение, което му възложиш. Тайната му е скрита под капака - мощен процесор Qualcomm Snapdragon 835. Няма да се притесняваш от забиване, дори когато решиш да поиграеш на най-новите видеоигри. Паметта също не е проблем – просто постави micro SD карта и можеш да имаш 256 GB. И батерията ти няма да спре забавлението. Първо е достатъчно мощна, за да издържи на цял ден работа без почива. Второ – достатъчно умна е, за да пести енергия, когато може и да дава максимума от себе си, когато ти потрябва.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 3XL с Екстра нет+информация
препоръчителен план
38.99 лв.
74.98
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
43.99 лв.
35.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
44.99 лв.
29.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
45.99 лв.
25.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
47.99 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
48.99 лв.
16.98
Мтел без граници 3XLинформация
38.99 лв.
70.99
Мтел без граници 2XLинформация
44.99 лв.
31.99
Мтел без граници XLинформация
45.99 лв.
25.99
Мтел без граници Lинформация
47.99 лв.
21.99
Мтел без граници Минформация
48.99 лв.
17.99
Мтел без граници Sинформация
49.99 лв.
12.99
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Xperia XZ1
Размер:148x73x7.4 mmТегло:156 г
Батерия:2700 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.