Sony Xperia XZ1
Xperia XZ1

Sony Xperia XZ1

Цена на изплащане:35.99 лв./мес.
Цена в брой:719.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.2" FHD дисплей
 • 2.35 GHz четириядрен процесор + 1.9 GHz четириядрен процесор
 • 19 MP основна камера + 13 MP селфи камера
 • 64 GB вградена памет, 4 GB RAM
 • Сензор за пръстови отпечатъци, водоустойчивост (IP65/68)

Sony Xperia XZ1 – не просто смартфон, а преживяване

Поръчай Xperia XZ1 и ще го получиш в комплект със страхотни слушалки от Sony


От Sony са положили големи усилия, за да превърнат Xperia XZ1 в най-добрия приятел на меломаните. Благодарение на аудиото с висока честота на дискретизация, все едно си в стаята заедно с твоя любим изпълнител. Ако го поръчаш сега от електронния магазин на Мтел ще имаш и още една причина да се „потопиш“ в музика. Първите 30 ще получат своя Xperia XZ1 в комплект с безжични Sony h.ear 2 mini. Няма време за колебание – поръчай още сега, защото предложението важи само до изчерпване на количествата.

Подчертано стилен, практичен и издръжлив


Заоблена повърхност, никакви ръбове и изпъквания, елегантно метално тяло. Sony Xperia XZ1 e създаден, за да изглежда и да се усеща страхотно. Елементите на капака на устройството са изрязвани изключително прецизно с диамант. Но не си мисли, че само защото нещо е деликатно не е издръжливо. Напротив – Xperia XZ1 e покрит със здравия Corning Gorilla Glass 5. Този смартфон няма да се уплаши и от времето навън. Издържа на пръски вода без проблем. Това не е голословно твърдение, а потвърдено с лабораторен сертификат.

Със Sony Xperia XZ1 ще видиш това, което не си виждал досега


Буквално ще погледнеш на живота с нови очи. С очите на Motion Eye. Sony майсторски използват своето ноу-хау от технологиите във фотографията и го интегрират в своя Xperia XZ1. Какво означава това ли? Motion Eye улавя всичко кадър по кадър по начин, по който човешкото око не може. С лекота ще правиш видео в забавен каданс. Специалните сензори изчистват всякакъв „шум“ и компенсират за движението. Качеството е кристално – едва ли има защо да го коментираме. Ще кажем само няколко цифри – 19 мегапикселова основна камера, 13 мегапикселова селфи камера, 4К видео запис, снимане с до 960 кадъра в секунда.

Sony Xperia XZ1 ти дава повече, по-бързо


Това е устройство, което ще се справи със всяко приложение, което му възложиш. Тайната му е скрита под капака - мощен процесор Qualcomm Snapdragon 835. Няма да се притесняваш от забиване, дори когато решиш да поиграеш на най-новите видеоигри. Паметта също не е проблем – просто постави micro SD карта и можеш да имаш 256 GB. И батерията ти няма да спре забавлението. Първо е достатъчно мощна, за да издържи на цял ден работа без почива. Второ – достатъчно умна е, за да пести енергия, когато може и да дава максимума от себе си, когато ти потрябва.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 3XL с Екстра нет+информация
препоръчителен план
35.99 лв.
49.98
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
38.99 лв.
35.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
40.99 лв.
29.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
41.99 лв.
25.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
45.99 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
46.99 лв.
16.98
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Xperia XZ1
Размер:148x73x7.4 mmТегло:156 г
Батерия:2700 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.