Sony Xperia XZ
Xperia XZ

Sony Xperia XZ

Цена на изплащане:42.50 лв./мес.
Цена в брой:859.99 лв.
 • 5.2" Full HD IPS дисплей
 • 2.15 GHz двуядрен процесор + 1.6 GHz двуядрен процесор
 • 23 МP основна камера + 13 МP предна камера
 • 3 GB RAM, 32 GB вградена памет
Избери план

Sony Xperia XZ ще е сериозен играч във високия клас смартфони

Устойчив, удобен и стилен – това е Sony Xperia XZ


Дизайнът на Sony XZ е създаден не просто, за да бъде красив. Благодарение на водоустойчивата конструкция на Sony Xperia XZ повече няма да се притесняваш от пръските вода, които са част от всекидневния ни живот. Заоблените му ръбове го правят ергономичен и удобен за държане в ръката. Задният капак на Sony Xperia XZ e направен от висококачествен ALKALEIDO™ метал, който добавя усещане за изисканост и придава особен блясък на устройството.

Дисплеят на Sony Xperia XZ се отличава със здравина и много цветове


Full HD цветовете са другото име на дисплея на Sony Xperia XZ. Смартфонът идва въоръжен със 5,2-инчов екран, с 1080 x 1920 пиксела резолюция. Стъклото е Corning Gorilla Glass, създадено по иновативна технология, която го предпазва от надраскване и падания. За здравината говори и сертификата IP 68. Той се връчва само на устройства, които имат висока защита срещу пръски вода и прах.

Тройната сензорна система на камерата е винаги готова


Sony Xperia XZ разполага с тройна система за качествени снимки. Устройството е снабдено със сензор за изображенията, който „предсказва“ движенията и предотвратява размазването. Заедно с него работи и лазерен AF сензор, който измерва с перфектна точност разстоянието до обектива и осигурява оптимално фокусиране. И накрая трябва да споменем и RGBC-IR сензора. Той запечатва невероятно точни цветове, без значение дали сте навън по светло или на закрито при ниска светлина. Цялото това забавление е двойно, защото Sony Xperia XZ разполага с 23-мегапикселова основна камера и 13-мегапикселова селфи камера.

Sony Xperia XZ е чувствително по-бърз от предшествениците си


Sony Xperia XZ разполага с 4-ядрен процесор (2x 2.15 GHz и 2x 1.6 GHz) с 3GB RAM и вградената 32 GB памет, което е повече от достатъчно за любимите ти видеоигри, снимки и филми. От Sony обещават, че с помощта на мощния процесор Xperia XZ ще работи до 40 процента по-бързо от предишните модели. Сърфирай в интернет, играй любите си игри без да се страхуваш от лагове и гледай видео без риск от блокиране на устройството.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел безкрай 3XLинформация
препоръчителен план
42.50 лв.
69.99 лв.
Мтел безкрай 2XLинформация
44.50 лв.
33.99 лв.
Мтел безкрай XLинформация
45.50 лв.
23.99 лв.
Мтел безкрай Lинформация
46.99 лв.
19.99 лв.
Мтел безкрай Mинформация
49.50 лв.
15.99 лв.
Мтел безкрай Sинформация
50.50 лв.
11.99 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Xperia XZ
Размер:146 x 72 x 8.1Тегло:161 г
Батерия:2900 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 

 • Поръчката за служебно устройство с отстъпка се стартира след избор на опцията "Служителска цена"
 • Цените по офертите за служебни апарати са с ДДС, като от тази цена се изважда отстъпката съгласно процедурата „SIM карти и устройства за служители“.
 • Отстъпка от тип "Top performer" може да се комбинира и използва с другите служебни неизпозлвани през годината отстъпки.
 • С една отстъпка или комбинация от отстъпки може да бъде закупено само едно устройство; отстъпката обаче може да се комбинира със закупуване на аксесоар
 • Служебно устройство с отстъпка може да бъде поръчано с адрес на доставка или магазин на Мтел, или получаване на място в Back office на адрес Кукуш 1
 • При избор на адрес за доставка - получаване на място на адрес ул.Кукуп 1, Back office, адресът се попълва ръчно и не се избира от падащото меню с възможните адреси за доставка.  
 • Промо кодът, който е получен заедно с sms-а за потвърждение на наличието на отстъпка е задължителен за въвеждане, в случай че желаете да направите доплащането на сумата за закупуване на устройството онлайн. 
 • Поръчката може да бъде пусната и без въвеждането на промо код. Размерът на отстъпката ще бъде приложен при активирането на устройството.
 • Цените по Be a Partner! офертите са с ДДС;
 • Цените по Be a Partner! са валидни със или без закупуване на сим. 
 • При избор на оферта на изплащане срокът за изплащане е 2г.
 • Be a Partner! оферта може да бъде доставена до всеки адрес в рамките на България. Не е задължително да се избира магазин на Мтел като адрес за доставка.