Sony Xperia M5
Xperia M5

Sony Xperia M5

Цена на изплащане:15.99 лв./мес.
Цена в брой:319.99 лв.
  • 5.0" IPS дисплей
  • 2.0 GHz осемядрен процесор
  • 21.5 MP основна камера + 13 MP селфи камера
  • 3 GB RAM, 16 GB вградена памет
Избери план

Готов ли си за водоустойчив смартфон с 13 MP селфи камера?

Снимки с най-високо качество


Основната камера на Sony Xperia M5 e 21.5 MP. Прецизен автофокус, чиито лещи точно улавят движенията, гарантира перфектни снимки без влияние на атмосферните условия. Селфи камерата позволява заснемането на изображения с висок динамичен обхват и разполага с фантастичните 13 мегапиксела. При снимане HDR режимъта създава различни експозиции, които биват обединени в едно изображение с цел постигане на реалистичност на изображението.

Красив, здрав и готов за всичко смартфон


Sony Xperia M5 притежава отличен дизайн, със стилно първокласно стъклено покритие от двете страни. Ъгълчетата от неръждаема стомана пък добавят нужната издръжливост срещу неочаквани удари или изпускане. Водо и прахо – устойчивостта е маркирана с най-висок сертификат за смартфони – IP 68.

Цели 2 дни живот на батерията


Xperia M5 разполага с голяма 2600 mAh батерия с до два дни живот. Вече няма да се налага телефонът ти да бъде зареждан всеки ден. Впечатляващият 64-битов осемядрен 2.0 GHz процесор и 3GB RAM памет, гарантира страхотна производителност и достатъчна скорост, която оптимизира иживота на батерията. Xperia M5 предлага и възможност за добавяне на още памет – до 200GB чрез USB карта.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел безкрай 3XLинформация
препоръчителен план
15.99 лв.
69.99
Мтел безкрай 2XLинформация
19.99 лв.
33.99
Мтел безкрай XLинформация
24.99 лв.
23.99
Мтел безкрай Lинформация
25.50 лв.
19.99
Мтел безкрай Mинформация
26.99 лв.
15.99
Мтел безкрай Sинформация
28.50 лв.
11.99
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Xperia M5
Размер:145 x 72 x 7.6 ммТегло:142.5 г
Батерия:2600 mAh

За да получите желаните от вас настройки, кликнете на линка "Изпрати". При проблеми или неактивен линк, се обадете на 088 1881.


ОписаниеКодНастройки през сайта
Internetota1Изпрати

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.