Samsung Galaxy Note 8
Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8

Цена на изплащане:59.99 лв./мес.
Цена в брой:1299.98 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 6.3" Quad HD+ Super AMOLED дисплей
 • 2.3 GHz четириядрен процесор +1.7 GHz четириядрен процесор
 • 12 MP+12 МP основна камера + 8 MP предна камера
 • 6 GB RAM, 64 GB вградена памет

Samsung Galaxy Note 8: Направи нещо голямо

Потопи се в безкрайно море от цветове с Galaxy Note 8


Ще преоткриеш красотата на всеки кадър с помощта на иновативния дисплей на Samsung Galaxy Note 8. На 6,3-инчовия дисплей ще можеш да видиш най-малките детайли на всеки кадър. Устройството е с резолюция 2,960 x 1,440 px и много висока гъстота на пикселите. Благодарение на това изображенията буквално оживяват в ръцете ти. Към това няма как да не споменем и технологията на дисплея – най-модерната в момента Super AMOLED. Дори и да не се изкушен от техническите термини, бързо ще оцениш практичното им приложение, когато видиш изобилието от цветове на дисплея си.

Със Samsung Galaxy Note 8 имаш един професионален фотограф в джоба си


Ни най-малко не преувеличаваме. Note 8 e въоръжен с техника, която доскоро беше запазена територия само за професионалистите. На гърба на устройството си ще откриеш широкоъгълна 12-мегапикселова Dual Pixel камера. С нея може да снимаш всичко в невероятни детайли, защото поддържа 2Х оптично увеличаване. Снимките в движение също вече няма да те плашат. С помощта на функцията Live Focus ще успееш да запечаташ кристално ясни кадри на движещи се обекти. И да, разбира се, че може да откраднеш време за едно селфи. Затова има и 8-мегапикселова предна камера.

Най-съвременните технологии на едно място


Note 8 идва с емблематичния за серията S Pen, с който може да правиш всичко от удобно боравене по интерфейса до това да освободиш артистичните си способности и да се отдадеш на рисуване. Имаш достатъчно място за творбите си – 64 GB вградена памет, която лесно може да разшириш до 256 GB с помощта на micro SD карта. Можеш да си спокоен, че само ти ще имаш достъп до всичко това, защото Samsung Galaxy Note 8 е въоръжен със скенер за пръстови отпечатъци. Но ти може да го отключиш и само с поглед, защото устройството има и функция за сканиране на ириса.

Какво се крие „под капака“ на Samsung Galaxy Note 8


Samsung Galaxy Note 8 има и мощен 8-ядрен процесор Exynos, с който няма да се притесняваш от забиване. Увереността ни в това се подсилва и от 6-те GB RAM памет на Note 8. Какво може да направиш с толкова много мощност ли? Практически всичко, но ето една идея – изтегли си най-яките 3D видеоигри, които може да намериш. Ако в теб се крие геймър, бързо ще се влюбиш в новия си Samsung Galaxy Note 8. Ще играеш доста дълго, защото в устройството се крие и мощна батерия с капацитет 3,300 mAh.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 5XLинформация
препоръчителен план
59.99 лв.
49.99
Мтел без граници 4XLинформация
64.99 лв.
36.99
Мтел без граници 3XLинформация
67.50 лв.
32.99
Мтел без граници 2XLинформация
69.50 лв.
26.99
Мтел без граници XLинформация
70.50 лв.
24.99
Мтел без граници Lинформация
72.99 лв.
19.99
Мтел без граници Минформация
74.99 лв.
15.99
Мтел без граници Sинформация
75.99 лв.
11.99
Мтел без граници XSинформация
75.99 лв.
9.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
74.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy Note 8
Размер:162.5 x 74.8 x 8.6Тегло:195 г
Батерия:3 300 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.
 • В периода 23.08 – 13. 09 клиентите на Мтел ще могат да направят предварителна поръчка за Samsung Galaxy Note 8. Доставките за предварителните поръчки, които са потвърдени от екипа на Мтел, ще бъде извършена според графика на куриерска фирма Speedy най-рано на 15.09, с официалния старт на продажбите на устройството в България.