Samsung Galaxy J7 (2017)
Galaxy J7 (2017)

Samsung Galaxy J7 (2017)

Цена на изплащане:12.99 лв./мес.
Цена в брой:279.98 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.5" FHD Super AMOLED дисплей
 • 1.6 GHz осемядрен процесор
 • 13 МP основна камера + 13 MP предна камера
 • 3 GB RAM, 16 GB вградена памет
 • Сензор за пръстови отпечатъци, Samsung Pay

Samsung Galaxy J7 (2017) – нова звезда в средния клас

Наслади се на 5,5-инчовия дисплей


Целият дизайн на Samsung Galaxy J7 (2017) е подчинен на идеята да бъде наслада за окото. Като започнем от елегантния метален корпус и стигнем до сериозния 5,5-инчов Full HD дисплей. Ще можеш да му се наслаждаваш дълго, защото е защитен от надраскване със специално 2.5D Glass покритие. Нещото, което прави впечатление е липсата на каквито и да е изпъкнали части по устройството. Дори камерата пасва напълно на нивото на корпуса. Заоблените ъгли правят устройството удобно за държане, a тънкият му профил му позволява да се побере без проблем в чанта или джоб.

Ясни снимки дори и в тъмното със Samsung Galaxy J7 (2017)


Със Samsung Galaxy J7 всеки път ще заснемаш ярки, живи и детайлни селфита дори в тъмна обстановка, благодарение на предния LED и светкавицата за селфи. Любителите на фотографията веднага ще се досетят, че има и друг „виновник“ за страхотните снимки - F1.7 обектива, на който биха се зарадвали и професионални фотографи. Най-хубавото е, че имаш пълен контрол над камерата си. Благодарение на подвижния бутон на камерата можеш да направиш снимка, докато променяш позата си или рамкираш кадъра. Можеш също да контролираш затвора с една ръка.

Samsung Galaxy J7 (2017) e сигурно място за данните ти


Samsung Galaxy J7 е оборудван със сензор за пръстови отпечатъци за удостоверяване на самоличността на потребителя, с което се гарантира, че само ти имаш достъп до своите данни. Можеш да използваш този метод и за мобилни плащания, онлайн вход и удостоверяване на онлайн акаунти за максимална защита. Така твоят Galaxy J7 ще се превърне в твоя нов незаменим помощник в съвременния дигитален свят.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 3XL с Екстра нет+информация
препоръчителен план
12.99 лв.
49.98
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
16.99 лв.
35.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
18.50 лв.
29.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
19.99 лв.
25.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
21.99 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
22.99 лв.
16.98
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy J7 (2017)
Размер:152.5 x 74.8 x 8.0 ммТегло:181 г
Батерия:3 600 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.