Samsung Galaxy A5
Galaxy A5

Samsung Galaxy A5

Цена на изплащане:3.99 лв./мес.
Цена в брой:69.98 лв.
  • 5-инчов Super AMOLED дисплей
  • 13 МР камера, 2 GB RAM, 16 GB памет
  • 1.2GHz четириядрен 64-битов процесор
  • В специален комплект с дизайнерска колонка само при поръчка онлайн

Samsung Galaxy A5


Стил с премиум метален дизайн


Galaxy A5 идва с изискан и изцяло метален дизайн. Смартфонът разполага с 5-инчов HD Super AMOLED дисплей и свръхтънък 6,7 мм корпус. Не бива да пропускаме, че А5 тежи едва 123 грама. Мтел ти предлага Samsung Galaxy A5 в черно, бяло и златисто, в зависимост от твоя индивидуален стил.

Технология, която се адаптира към теб


Това което може би не знаеш е, че Super AMOLED дисплеят на Galaxy A5 се адаптира към заобикалящата те среда, така че да осигури истински живи цветове през цялото време. А5 е интелигентен във всяко едно отношение, тъй като се старае да ти осигури най-доброто преживяване на дисплея. Звукът на телефона също се регулира автоматично, в зависимост от шума в помещението.

Перфектното селфи със Samsung Galaxy A5


Запази хубавите моменти с 13-мегапиксвловата задна камера на Samsung Galaxy и създай перфектното селфи с 5-мегапикселовата предна камера на смартфона. Galaxy A5 разполага и със софтуер за разпознаване на глас, както и нови възможности за обработка на снимки.

Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел безкрай 3XLинформация
препоръчителен план
3.99 лв.
69.99
Мтел безкрай 2XLинформация
7.99 лв.
33.99
Мтел безкрай XLинформация
10.99 лв.
23.99
Мтел безкрай Lинформация
19.50 11.99 лв.
19.99
Мтел безкрай Mинформация
13.99 лв.
15.99
Мтел безкрай Sинформация
16.50 лв.
11.99
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy A5
Размер:139.3 x 69.7 x 6.7 мм.Тегло:123 гр.
Батерия:Li-Ion / 2300 mAh

За да получите желаните от вас настройки, кликнете на линка "Изпрати". При проблеми или неактивен линк, се обадете на 088 1881.


ОписаниеКодНастройки през сайта
Internetota1Изпрати

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.