Samsung Galaxy A3 (2016)
Galaxy A3 (2016)

Samsung Galaxy A3 (2016)

Цена на изплащане:6.50 лв./мес.
Цена в брой:139.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 4.7" Super AMOLED дисплей
 • 1.5 GHz четириядрен процесор
 • 13 MP основна камера + 5 МР селфи камера
 • 1.5 GB RAM, 16 GB вграден памет
 • В специален комплект с дизайнерска колонка само при поръчка онлайн

Подари си музика и цветове със Samsung Wireless Speaker Bottle


Направи си подарък, който ще отговори на всичките ти музикални капризи. Сега можеш да вземеш смартфон Samsung Galaxy S7, S7 edge, A3 (2016) или А5 (2016) в специален комплект с безжична колонка. Wireless Speaker Bottle е естетична и подходяща за всеки интериор. Можеш да разчиташ на колонката, за създаване на настроение, когато и където пожелаеш. С това нямаме предвид само музикалното оформление. Samsung Wireless Speaker Bottle е в състояние да създаде и истинско светлинно шоу, благодарение на своето LED осветление. Батерията обещава до 8 часа нон-стоп музика или до 4, ако включиш и светлината.

Офертата важи само при онлайн поръчка и до изчерпване на количествата.

Samsung Galaxy A3 (2016) - мощна ефективност


Перфектното селфи от Samsung


Представяме ти новия Samsung Galaxy A3, модел 2016-та година, смартфонът, който е способен на перфектното селфи! 5-мегапикселовата предна камера е оборудвана с функционалност, която прави снимки с изглед до 120º за групови селфита и до 110º в портретен режим. Предната камера позволява правене на селфи и с жест на ръката. Galaxy A3 разполага и с отлична 13 MP основна камера, която има диафрагма f / 1,9 за изключително ясни изображения, дори в условия на слаба осветеност.

Изискана комбинация от метал и стъкло


Samsung Galaxy A3 (2016) може да бъде описан като изящна изработка от метал и стъкло. Новият премиум дизайн е интегриран в сплав от солиден метал с превъзходно усещане при допир и привличащо погледа Gorilla Glass стъкло. Всичко това носи едно по-стабилно и по-удобно захващане на елегантната и по-тънка рамка.

Висока производителност


Хардуера на Samsung Galaxy A3 (2016) осигурява впечатляваща производителност и изключително бърза скорост на интернет. Смартфонът е снабден с четириядрен процесор и мрежов достъп LTE категория 4. Всичко това носи по-плавен преход на потребителски интерфейс и по-бърза работа с повече приложения едновременно. По-големият капацитет на батерията (2300 mAh) пък позволява да се възползвате от всички тези екстри значително по-дълго.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 3XL с Екстра нет+информация
препоръчителен план
6.50 лв.
74.98
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
11.50 лв.
35.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
12.50 лв.
29.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
13.50 лв.
25.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
15.99 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
17.50 лв.
16.98
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy A3 (2016)
Размер:134.5 x 65.2 x 7.3 ммТегло:132 гр
Батерия:2,300 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Промоционалните офертите за закупуване на устройство с тарифен план „Трансфер S” или по-висок важат за нови и съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.