Nokia 8
8

Nokia 8

Цена на изплащане:28.99 лв./мес.
Цена в брой:629.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.3" IPS QHD дисплей
 • 2.36 GHz четириядрен процесор +1.9 GHz четириядрен процесор
 • 13MP + 13MP основна камера + 13MP селфи камера
 • 64GB вградена памет, 4GB RAM
 • Сензор за пръстови отпечатъци

Nokia 8 – запечатай света около себе си с Dual-Sight

Смартфон, полиран до блясък


Nokia 8 е прецизно изработен от полиран алуминий. Преди да стигне до теб Nokia 8 е преминал през 40 степенен процес на обработка, полиране и оцветяване, за да стигне до отличителната си елегантност и характер. Яркият, Wide Quad HD 5.3-инчов дисплей е защитен от извито Gorilla Glass стъкло, леко извито по ръбовете, така че да прелива в корпуса. Екранът на Nokia 8 оживява в ръцете ти, благодарение на богатата си палитра от цветове. Няма значение дали си фен на видеоигрите, фотографията или просто си решил да погледаш мобилна телевизия – това е рецепта за страхотно преживяване.

Nokia 8 – #bothie вече е новото селфи


Новата технология “Dual-Sight” ти позволява да видиш света по нов начин. Използвайки и двете камери едновременно, можеш да запазиш емоциите от най-вълнуващите мигове. Двете изображения се свързват заедно в една снимка или видеофайл. Nokia 8 разполага с 13 MP двойна камера за заснемане на образи с цветни и монохромни сензори и 13 MP предна камера с фазово заснемане. За създаването на тази технология Nokia обединява сили с ZEISS, което само по себе си е сериозна заявка за високо качество.

Технологиите на Холивуд са в ръцете ти с Nokia 8


Nokia 8 е първият смартфон в света, който ти позволява да се потопиш във всяко видео, което си заснел с иновативната Nokia OZO технология. 3 микрофона работят по специални алгоритми, за да уловят звука в невероятни детайли. Това ще промени начина, по който се наслаждаваш на видео- и аудиозаписи на своя смартфон. Режимът “Аудио фокус“ ти позволява да насочваш звука и едновременно с това да намаляваш околните звуци и шума от заобикалящата те среда.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 5XLинформация
препоръчителен план
28.99 лв.
49.99
Мтел без граници 4XLинформация
30.99 лв.
36.99
Мтел без граници 3XLинформация
34.99 лв.
32.99
Мтел без граници 2XLинформация
36.50 лв.
26.99
Мтел без граници XLинформация
37.99 лв.
24.99
Мтел без граници Lинформация
39.99 лв.
19.99
Мтел без граници Минформация
43.50 лв.
15.99
Мтел без граници Sинформация
44.50 лв.
11.99
Мтел без граници XSинформация
44.50 лв.
9.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
43.50 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:NokiaМодел:8
Размер:151.5 x 73.7 x 7.9mmБатерия:3 090 mAh
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Други Nokia устройства