Nokia 8
8

Nokia 8

Цена на изплащане:32.99 лв./мес.
Цена в брой:649.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.3" IPS QHD дисплей
 • 2.36 GHz четириядрен процесор +1.9 GHz четириядрен процесор
 • 13MP + 13MP основна камера + 13MP селфи камера
 • 64GB вградена памет, 4GB RAM
 • Сензор за пръстови отпечатъци

Nokia 8 – запечатай света около себе си с Dual-Sight

Смартфон, полиран до блясък


Nokia 8 е прецизно изработен от полиран алуминий. Преди да стигне до теб Nokia 8 е преминал през 40 степенен процес на обработка, полиране и оцветяване, за да стигне до отличителната си елегантност и характер. Яркият, Wide Quad HD 5.3-инчов дисплей е защитен от извито Gorilla Glass стъкло, леко извито по ръбовете, така че да прелива в корпуса. Екранът на Nokia 8 оживява в ръцете ти, благодарение на богатата си палитра от цветове. Няма значение дали си фен на видеоигрите, фотографията или просто си решил да погледаш мобилна телевизия – това е рецепта за страхотно преживяване.

Nokia 8 – #bothie вече е новото селфи


Новата технология “Dual-Sight” ти позволява да видиш света по нов начин. Използвайки и двете камери едновременно, можеш да запазиш емоциите от най-вълнуващите мигове. Двете изображения се свързват заедно в една снимка или видеофайл. Nokia 8 разполага с 13 MP двойна камера за заснемане на образи с цветни и монохромни сензори и 13 MP предна камера с фазово заснемане. За създаването на тази технология Nokia обединява сили с ZEISS, което само по себе си е сериозна заявка за високо качество.

Технологиите на Холивуд са в ръцете ти с Nokia 8


Nokia 8 е първият смартфон в света, който ти позволява да се потопиш във всяко видео, което си заснел с иновативната Nokia OZO технология. 3 микрофона работят по специални алгоритми, за да уловят звука в невероятни детайли. Това ще промени начина, по който се наслаждаваш на видео- и аудиозаписи на своя смартфон. Режимът “Аудио фокус“ ти позволява да насочваш звука и едновременно с това да намаляваш околните звуци и шума от заобикалящата те среда.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 3XL с Екстра нет+информация
препоръчителен план
32.99 лв.
74.98
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
37.99 лв.
35.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
38.99 лв.
29.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
40.50 лв.
25.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
42.50 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
43.50 лв.
16.98
Виж всички тарифни планове
Производител:NokiaМодел:8
Размер:151.5 x 73.7 x 7.9mmБатерия:3 090 mAh
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Други Nokia устройства