Nokia 6
6

Nokia 6

Цена на изплащане:6.99 лв./мес.
Цена в брой:119.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

  • 5.5" HD IPS LCD дисплей
  • 16MP основна камера + 8MP селфи камера
  • 32GB вградена памер, 3GB RAM
  • Сензор за пръстови отпечатъци, Алуминиев корпус

Nokia 6 – Смартфон, създаден за много музика и забавления

Прецизност в изработката


Nokia 6 е прецизно изработен с машинно изрязан алуминиев корпус – комбинация от неповторим външен вид и издръжливост. Яркият, full HD 5.5-инчов хибриден дисплей е защитен от извито Gorilla Glass стъкло, леко извито по ръбовете, така че да прелива в корпуса. Страхотната картина, гледана от различни ъгли и богатото цветово възпроизвеждане карат изображенията да оживяват в ръцете ти. Nokia e бранд, който значи много и завръщането му сред големите бе тази година. Неслучайно Nokia 6 събира доста погледи. По-важното е, че успява да отговори на очакванията.

Страхотните кадри не чакат. Снимай бързо с Nokia 6


Понякога живота не ти дава време за подготовка. Затова на помощ идва интуитивното и бързо снимане с 16-мегапикселовата камера с автофокус и фазово фокусиране. В допълнение към нея работи и двутоналната LED светкавица, която осигурява невероятни изображения дори при слаба светлина. Nokia 6 мисли и за любителите на селфитата. Отпред има 8-мегапикселова камера, също с функция за автофокус. Снимането с Nokia е бързо, лесно и забавно, затова не се колебай да се отдадеш на страстта си към фотографиите, когато се сдобиеш с този телефон.

Какво не виждаш с просто око в Nokia 6


Може да изброим доста неща. Например - последното поколение Qualcomm Snapdragon 8-ядрен процесор и 3GB RAM-памет. Или изчистената версия на Android Nougat, която ти дава възможност за персонализиране на телефона според вкуса ти най-новите услуги на Google, без да те затрупва с излишни приложения. Или пък батерията, която издържа супер дълго време, благодарение на функцията Android Doze. Но нещото, което ще ти направи най-голямо впечатление са двата високоговорителя Dolby Atmos. Силен звук и дълбок бас – това просто е телефон, готов за купони.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 3XL с Екстра нет+информация
препоръчителен план
6.99 лв.
74.98
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
8.99 лв.
35.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
9.99 лв.
29.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
12.50 лв.
25.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
16.99 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
17.50 лв.
16.98
Виж всички тарифни планове
Производител:NokiaМодел:6
Размер:154.4 x 75.8 x 7.85 mmБатерия:3 000 mAh
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Други Nokia устройства