Nokia 5
5

Nokia 5

Цена на изплащане:4.99 лв./мес.
Цена в брой:89.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.2" IPS LCD дисплей
 • 1.4 GHz осемядрен процесор
 • 13MP основна камера + 8MP селфи камера
 • 16GB вградена памет, 2GB RAM
 • Сензор за пръстови отпечатъци

Nokia 5 – бюджетният смартфон, който си има всичко

Вниманието към детайлите е видимо и с просто око


Гладко, почти минималистично тяло, но същевременно подсилено с алуминий, за да има нужната здравина. Напълно изчистен и равен гръб, без изпъкнали линии, за да е удобен за държане в ръка. Изваян дисплей, но покрит със здравия Corning Gorilla Glass. Визията на телефона е чиста и неподправена. Всичко следва една логика: Нищо не блести самоцелно, но същевременно всичко е напълно достатъчно.

Почувствай удоволствието от снимките с Nokia 5


Както е казал народа – няма лоши фотографи, ако камерата има автофокус. Може и да няма такава поговорка, но е време да я въведем. Благодарение на автоматичния фокус на Nokia 5 можеш да правиш невероятни снимки дори и през нощта при намалена светлина с 13-мегапикселовата основна камера. Не пропускай и възможността да си направиш страхотно селфи с всичките си приятели. За това ще се погрижи 8-мегапикселовия широкоъгълен преден обектив.

8-ядрен процесор за максимална мощност


Поглеждаме под капака, където Nokia 5 също е с доста солидни характеристики. Можеш да разчиташ на осемядрен процесор, 2 GB RAM-памет и 16 GB вградена памет. Ако не ти е достатъчна, винаги можеш да я разшириш до 256 GB с помощта на micro SD карта. Батерията също има голям капацитет – 3 000 mAh. С други думи – ще можеш да си ползваш Nokia 5 без притеснение в продължение на цял ден.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 5XLинформация
препоръчителен план
4.99 лв.
49.99
Мтел без граници 4XLинформация
6.99 лв.
36.99
Мтел без граници 3XLинформация
8.99 лв.
32.99
Мтел без граници 2XLинформация
9.99 лв.
26.99
Мтел без граници XLинформация
10.99 лв.
24.99
Мтел без граници Lинформация
13.50 лв.
19.99
Мтел без граници Минформация
15.50 лв.
15.99
Мтел без граници Sинформация
16.50 лв.
11.99
Мтел без граници XSинформация
16.50 лв.
9.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
15.50 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:NokiaМодел:5
Размер:149.7 x 72.5 x 8.05 mmБатерия:3 000 mAh
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Други Nokia устройства