MyKi Touch
Touch

MyKi Touch

Цена на изплащане:1.99 лв./мес.
Цена в брой:39.98 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

  • 1.22“ цветен сензорен екран
  • Три мелодии на звънене
  • Вибрация и тих режим
  • Меню изцяло от картинкиСпокойствие за теб и забавление за твоето дете с MyКi

Вземи LED гривна с всеки закупен MyKi


Направи двоен подарък на своето дете с нов MyKi Тоuch в комплект със страхотна LED гривна. Тя е е не само модерен аксесоар, но и допълнителна защита за малчуганите. С нейна помощ те са по-видими на улицата, дори когато е тъмно. Забавлявайте се навън още по-скойно. Така че няма време за колебание - вземи MyKi за своето дете сега и му направи двоен подарък.
А на себе си? На себе си подаряваш спокойствие!
Побързай, защото предложението важи до изчерпване на количествата! 

Подобрена локализация и повече удобство


За още по-точна локация на твоето дете, MyKi Touch е с подобрена локализация. Запознайте се с 24-каналния GPS режим, чрез който локализацията е още по-точна! Дизайнът на устройството е специално създаден, за бъде удобен за детската китка. MyKi Touch е с нечуплива, мека, силиконова, антибактериална, сменяема каишка в два цвята. Така освен за безопасността на своето дете, може да си сигурен и за неговото здраве и удобство.

MyKi Touch е интуитивен и интерактивен


С MyKi Touch вече може да достъпваш всяко меню само с докосване на екрана. Благодарение на новия си цветен екран, MyKi Touch е интерактивен, с интуитивно, лесно за ползване меню, което превръща работата с него в истинско забавление. MyKi Touch разполага с три избора на мелодии. Освен това часовникът може да преминава автоматично на вибрация или безшумен режим. С автоматичната активация на режимите според местоположението на часовника, никой няма да безпокои детето в неподходящ момент.

с абонамент за:

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 2XSинформация
3.99 лв.
7.99
Производител:MyKiМодел:Touch
Размер:47 х 37 х 17 ммТегло:42 гр.
Батерия:480 mAh Li-Ion Гаранция:24 месеца
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за физически лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.