MyKi Часовник за детето
Часовник за детето

MyKi Часовник за детето

Цена на изплащане:1.99 лв./мес.
Цена в брой:39.98 лв.
  • Информация в реално време за местоположението на детето ви
  • Обаждане до ограничен брой номера
  • OLED екран
  • Съвместим с устройства с Android и iOSСпокойствие за теб и забавление за твоето дете с MyКi

Вземи LED гривна с всеки закупен MyKi


Направи двоен подарък на своето дете с нов MyKi в комплект със страхотна LED гривна. Тя е е не само модерен аксесоар, но и допълнителна защита за малчуганите. С нейна помощ те са по-видими на улицата, дори когато е тъмно. Забавлявайте се навън още по-скойно. Така че няма време за колебание - вземи MyKi за своето дете сега и му направи двоен подарък.
А на себе си? На себе си подаряваш спокойствие!
Побързай, защото предложението важи до изчерпване на количествата.

MyKi - повече от всеки един часовник за деца


Високите технологии идват на помощ на родителите, които искат да са спокойни за местоположението на своето дете, без да му досаждат с непрекъснати обаждания. MyKi използва 12 сателита, с които локализира с абсолютна точност местоположението на детето ти. А когато то се намира в детска градина, училище или в друго закрито помещение, ще видиш приблизителна локация. Възможната разлика е от 5 до около 500 метра. Самият часовник е лек, удобен и пасва на всяка детска ръчичка. Диаметърът на каишката се наглася от 13 до 18,5 см. MyKi е и супер лек. Общото му тегло, заедно със SIM картата, е само 40 грама. Основното тяло на часовника също е компактно – 57 х 33 х 13 мм.

Поддържай връзка с детето си постоянно


Можеш да използваш MyKi, не само за да проверяваш местоположението на детето си, но и за да говориш с него по всяко време. Часовникът действа и като телефон. Не всеки обаче има право да се свърже с него. Ти сам изготвяш списък с разрешени номера, които да се обаждат на детето. Разбира се, те могат да се променят или изтриват по всяко време. MyKi също може се свързва със строго определени номера, записани в неговата телефонна книга. Така е сигурно, че никой няма да притеснява детето, а и самото то няма да звъни на непознати телефони.

MyKi e готов и за екстремни ситуации


Часовникът MyKi e ефективно средство за предпазване на детето ти. Въоръжен е с SOS бутон, който детето може да активира. Тогава Myki започва да звъни поред на три номера, които си определил преди това и спира едва когато се свърже с някой от тях. Освен това можеш да избереш опцията за получаване на SMS винаги когато батерията на телефона пада или детето свали часовника си. Всяко зареждане на батерията осигурява 30 часа режим на готовност за часовника MyKi. Времето за разговори е 1 час, което е напълно достатъчно, за да държиш връзка и да реагираш в случай на нужда.

с абонамент за:

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 2XSинформация
препоръчителен план
1.99 лв.
7.99
Производител:MyKiМодел:Часовник за детето
Размер:57 х 33 х 13 mmТегло:40 гр. със SIM карта
Батерия:400 mAh полимернаГаранция:24 месеца
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за физически лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.