Motorola Moto Z2 Play + Soundboost JBL модул
Moto Z2 Play + Soundboost JBL модул

Motorola Moto Z2 Play + Soundboost JBL модул

Цена на изплащане:31.99 лв./мес.
Цена в брой:659.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

  • Ултра тънък, изцяло метален дизайн
  • Corning Gorilla Glass
  • Сензор за пръстови отпечатъци

JBL SoundBoost + Motorola

Едно неустоимо стерео изживяване


Носи партито навсякъде с теб, то се побира в джоба ти. JBL SoundBoost модула се прикрепя лесно за твоя Moto Z2 Play. Без сдвояване. Без караници. За да можеш веднага да увеличиш силата на неповторимия му стерео звук докрай. Собствената му батерия добавя до 10ч живот на твоя телефон, а вградената му стойка го прави удобен партньор винаги готов за забавления.

Създаден да впечатлява


Motorola Z2 Play е ултра-тънък с изцяло метален дизайн, който пасва идеално в ръката ти. Той идва при теб с 5,5 инчов full HD super Amoled дисплей, подсилен със защитно стъкло Corning Gorilla Glass и водоотблъскващо нано покритие. А с новият четец за пръстови отпечатъци можеш да навигираш напред-назад по най-лесния начин.

Влез в играта с Moto Z2 Play


С мощния 8-ядрен 2,2 GHz процесор Qualcomm® Snapdragon™ 626 играй на най-новите мобилни игри или просто върши по няколко неща наведнъж, без никакви затруднения. Moto Z2 Play няма да забие или да те изостави във важен за теб момент. Можеш да разчиташ на него.

Moto Z2 Play - смартфон с неизчерпаема енергия


Снимай, слушай музика, играй, колкото и да я използваш 5,5 инчовата Motorola няма да се изтощи. Енергия до 30 часа с едно зареждане благодарение на 3000 mAh батерия. Никога не спирай, презареди набързо и продължавай, с turbopower зарядното което ти осигурява до 8ч заряд само за 15мин.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 5XLинформация
препоръчителен план
31.99 лв.
49.99
Мтел без граници 4XLинформация
34.50 лв.
36.99
Мтел без граници 3XLинформация
35.99 лв.
32.99
Мтел без граници 2XLинформация
37.50 лв.
26.99
Мтел без граници XLинформация
38.99 лв.
24.99
Мтел без граници Lинформация
39.99 лв.
19.99
Мтел без граници Минформация
40.50 лв.
15.99
Мтел без граници Sинформация
41.50 лв.
11.99
Мтел без граници XSинформация
41.50 лв.
9.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
40.50 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:MotorolaМодел:Moto Z2 Play + Soundboost JBL модул
Размер:156.2x76.2x5.99 Тегло:145 г.
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.