LG K10
K10

LG K10

Цена в брой:1.00 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.3-инчов IPS дисплей
 • 1.2 GHz четириядрен процесор
 • 13 МР основна камера + 5 МР селфи камера
 • 1.5 GB RAM, 16 GB вгадена памет
 • Стъклено покритие 2.5D Arc Glass, заснемане на селфи с жест

Бъди стилен като твоя LG K10


Смартфон с иновативен дизайн


LG K10 е изпълнен в новата дизайн концепция „полиран камък", която придава впечатляващия отличителен вид на телефона. Новото стъкло от LG 2.5D Arc Glass пък допринася за цялостната мека визия на смартфона. Върху страните на К10 няма никакви бутони и той е тънък едва 8.8 мм. Разполага и със специално задно покритие за по-добър захват.

Снимаш и се забавлява с един замах


LG K10 може да се похвали с лесна за употреба камера с много допълнителни функции. Тя разполага с 13 МР задна камера с автофокус и висока резолюция на изображението. Предната камера е 5-мегапикселова и е оборудвана с функционалност, при която екранът светва в бяло за по-светли селфи снимки. Има и удобната функционалност за снимка с жест: достатъчно е да вдигнеш ръка и да я свиеш в юмрук, за да направиш една снимка. Две свивания на юмрука правят серия от четири поредни снимки.

Безкомпромисен дисплей


Смартфонът LG K10 е оборудван с дисплей, при който няма компромис в качеството. Широк и ярък 5.3-инчов IPS екран позволява удобно да се гледа видео и да се играят игри. Резолюцията му е 1280 X 720 и поддържа HD. Финалния щрих се добавя от технологията In Cell Touch, която осигурява подобрена видимост на светло.

Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
3.99 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
7.50 лв.
16.98
Виж всички тарифни планове
Производител:LGМодел:K10
Размер:146,6 x 74,8 x 8,8 ммБатерия:2,300 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → “Предоставяне на връзка и мрежи” → “Мобилни мрежи” → „Мобилни данни“ → Включено.

*Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

*За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Предоставяне на връзка и мрежи“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

*Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.