LG G6
G6

LG G6

Цена на изплащане:36.99 лв./мес.
Цена в брой:749.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

  • 5.7" (14,48 см) QHD Plus FullVision дисплей
  • 2.35 GHz двуядрен процесор + 1.6 GHz двуядрен процесор
  • 13 MP двойна камера ( широкообхватна)
  • 32 GB вградена памет, 4 GB RAM

LG G6 – преживяване от ново поколение

Не изпускай нито един детайл


Първото нещо, което ще видиш в своя нов LG G6 e неговият наистина голям дисплей FullVision, който обаче подхожда перфектно на елегантното устройство. Така този смартфон ще ти осигури повече пространство за текстови съобщения и сърфиране, както и по-обширен изглед при игрите. Съотношението 18:9 и разделителната способност QHD Plus също са гаранция за първокласно качество на картината. Не е пресилено да се каже, че LG G6 е създаден да ти донесе повече завладяващa зрителна наслада – не само в едно отношение. LG G6 с Dolby Vision™, HDR10 и дисплей QuadHD+ FullVision предлага първокласни кинематографични изживявания с по-голям контраст и повече цветове.

С LG G6 винаги ще улавяш голямата картина в снимките


Буквално. Двете 13-мегапикселови задни камери на LG G6 са способни уловят всичко от спиращите дъха гледки, които предлага животът. Широкоъгълната камера на LG G6 има 125-градусов обектив, който покрива по-широк ъгъл от стандартния за повечето устройства 78-градусов обектив. Това е едно от големите предимства на камерата. Разбира се, то далеч не изчерпва възможностите за забавление. Може да направиш снимки в квадратен формат, да правиш забавни колажи и въобще да се почувстваш като истински професионален фотограф.

LG G6 ще бъде най-добрия приятел на истинския геймър


LG G6 ще те предизвика да изпробваш следващото ниво на геймърските си умения. Към страхотния дисплей трябва да добавим и мощния процесор Qualcomm® Snapdragon™ 821. Той може да се справи безпроблемно дори с най-натоварващите 3D видеоири. Да не пропускаме и батерията – въоръжена с внушителните 3,300mAh мощност и редица функции за пестене на енергия, тя няма да те предаде в най-важните моменти. Така че - край на забиванията, бавното зареждане и притесненията за оставащата батерия – просто се наслаждавай на играта.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 3XL с Екстра нет+информация
препоръчителен план
36.99 лв.
74.98
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
42.50 лв.
35.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
42.99 лв.
29.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
43.50 лв.
25.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
44.50 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
45.50 лв.
16.98
Виж всички тарифни планове
Производител:LGМодел:G6
Размер на дисплея:5.7Технология на дисплея:QHD Plus FullVision
Резолюция:1440 x 2880
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.