LG G6
G6

LG G6

Цена на изплащане:36.99 лв./мес.
Цена в брой:749.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

  • 5.7" (14,48 см) QHD Plus FullVision дисплей
  • 2.35 GHz двуядрен процесор + 1.6 GHz двуядрен процесор
  • 13 MP двойна камера ( широкообхватна)
  • 32 GB вградена памет, 4 GB RAM

LG G6 – преживяване от ново поколение

Не изпускай нито един детайл


Първото нещо, което ще видиш в своя нов LG G6 e неговият наистина голям дисплей FullVision, който обаче подхожда перфектно на елегантното устройство. Така този смартфон ще ти осигури повече пространство за текстови съобщения и сърфиране, както и по-обширен изглед при игрите. Съотношението 18:9 и разделителната способност QHD Plus също са гаранция за първокласно качество на картината. Не е пресилено да се каже, че LG G6 е създаден да ти донесе повече завладяващa зрителна наслада – не само в едно отношение. LG G6 с Dolby Vision™, HDR10 и дисплей QuadHD+ FullVision предлага първокласни кинематографични изживявания с по-голям контраст и повече цветове.

С LG G6 винаги ще улавяш голямата картина в снимките


Буквално. Двете 13-мегапикселови задни камери на LG G6 са способни уловят всичко от спиращите дъха гледки, които предлага животът. Широкоъгълната камера на LG G6 има 125-градусов обектив, който покрива по-широк ъгъл от стандартния за повечето устройства 78-градусов обектив. Това е едно от големите предимства на камерата. Разбира се, то далеч не изчерпва възможностите за забавление. Може да направиш снимки в квадратен формат, да правиш забавни колажи и въобще да се почувстваш като истински професионален фотограф.

LG G6 ще бъде най-добрия приятел на истинския геймър


LG G6 ще те предизвика да изпробваш следващото ниво на геймърските си умения. Към страхотния дисплей трябва да добавим и мощния процесор Qualcomm® Snapdragon™ 821. Той може да се справи безпроблемно дори с най-натоварващите 3D видеоири. Да не пропускаме и батерията – въоръжена с внушителните 3,300mAh мощност и редица функции за пестене на енергия, тя няма да те предаде в най-важните моменти. Така че - край на забиванията, бавното зареждане и притесненията за оставащата батерия – просто се наслаждавай на играта.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 5XLинформация
препоръчителен план
36.99 лв.
49.99
Мтел без граници 4XLинформация
42.50 лв.
36.99
Мтел без граници 3XLинформация
42.99 лв.
32.99
Мтел без граници 2XLинформация
43.50 лв.
26.99
Мтел без граници XLинформация
43.50 лв.
24.99
Мтел без граници Lинформация
44.50 лв.
19.99
Мтел без граници Минформация
45.50 лв.
15.99
Мтел без граници Sинформация
48.50 лв.
11.99
Мтел без граници XSинформация
48.50 лв.
9.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
45.50 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:LGМодел:G6
Размер на дисплея:5.7Технология на дисплея:QHD Plus FullVision
Резолюция:1440 x 2880
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Други LG устройства