LG G5
G5

LG G5

Цена на изплащане:37.50 лв./мес.
Цена в брой:769.99 лв.
 • 5.3" IPS дисплей
 • Процесор Snapdragon 820 (две ядра 2.15 GHz + две ядра 1.6 GHz)
 • Двойна основна камера (16 МР + 8 МР широкообхватна) + 8 МР селфи камера
 • 4 GB RAM, 32 GB вградена памет
 • Скенер за пръстов отпечатък, модулен дизайн, метален корпус, "винаги включен" екран

LG G5

Елегантен дизайн


LG G5 е с метален корпус, заоблени ръбове и бляскав вид. Модерния дизайн на алуминиево – магнезиевата сплав на гърба се съчетава с удобството да можеш да смениш батерията си бързо и лесно, само с натискане на един бутон. Дизайнът запазва своята страхотна функционалност и когато прикрепите към устройството някой от различни аксесоари „Friends” към него, а телефонът остава безкрайно удобен за използване.

Мултимедийно преживяване от висок клас


LG G5 е с две камери на гърбa, които имат изключително висок ъгъл на снимане. Основната е 16 MP, притежава оптична стабилизация и лазерен авто-фокус. Втората камера, както и камерата за селфи предлагат впечатляващите 8 MP. Устройството притежава способност да използвате допълнителни ефекти, дори и в момент, в които заснема снимки или видео.

LG cam plus


Иновация в апарата е допълнителният модул LG cam plus. С тази добавка към телефона можете да правите още по-детайлни снимки, използвайки добавените хардуерни бутони. Преносим аксесоар, който превръща LG G5 в лесна за употреба камера, с допълнителна 1.200 mAh батерия. Първите, поръчали LG G5 от Мтел ще получат телефона в комплект с LG cam plus.

Винаги включен


Екранът на LG G5 има опция да е винаги включен без това да причини скоростно изтощаване на батерията на смартфона. Дисплея е 5.3 инча, процесора е Qual comm Snapdragon 820, операционната система е Android 6.0 Marshmallow. Интерфейсът е променен спрямо предходните модели, като новата позиция на апликациите спомага за бърз и лесен достъп до всяко приложение. Сигурността е подсигурена с наличието на бутон за разпознаване на пръстов отпечатък.

 

Прочети още за специално разработените за LG G5,
аксесоари от серията Friends

Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел безкрай 3XLинформация
препоръчителен план
37.50 лв.
69.99
Мтел безкрай 2XLинформация
39.99 лв.
33.99
Мтел безкрай XLинформация
40.99 лв.
23.99
Мтел безкрай Lинформация
50.99 лв.
19.99
Мтел безкрай Mинформация
51.99 лв.
15.99
Мтел безкрай Sинформация
52.99 лв.
11.99
Виж всички тарифни планове
Производител:LGМодел:G5
Размер:149.4 x 73.9 x 7.3 ммТегло:158 г
Батерия:2 800 mAh

За да получите желаните от вас настройки, кликнете на линка "Изпрати". При проблеми или неактивен линк, се обадете на 088 1881.


ОписаниеКодНастройки през сайта
Internetota1Изпрати

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.