Lenovo Vibe S1 Lite
Vibe S1 Lite

Lenovo Vibe S1 Lite

Цена в брой:1.00 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

  • 5" IPS дсплей
  • 1.3 GHz осемядрен
  • 13MP основна камера + 2МP селфи камера
  • 2GB RAM, 16GB вградена памет

Lenovo Vibe S1 Lite в три думи – бюджетен, ефективен и практичен

Lenovo Vibe S1 Lite идва с удобен дизайн и страхотен дисплей

Vibe S1 Lite е бюджетен смартфон, но Lenovo не са спестили от качествения 5-инчов FULL HD дисплей. Иновативната IPS технология и резолюцията от 1080x1020 пиксела обещават ярки образи и истинско море от цветове. Приятното усещане от работа с Lenovo Vibe S1 Lite се допълва и от удобството на ергономичния му дизайн. Извитият гръб на устройството е замислен, за да пасне точно в ръката ти.

Бъди център на вниманието през нощта с камерите на Lenovo Vibe S1 Lite


Отдай се на слабостта си към селфитата по всяко време на денонощието! 8-мегапикселовата предна камера на устройството има специален BSI сензор за работа при слаба светлина и вградена селфи светкавица. Ако поискаш да запазиш вълнуващ миг или красива гледка, разчитай и на 13-мегапикселовата основна камера на Lenovo Vibe S1 Lite. Може да си сигурен, че няма да има никакво размазване благодарение на технологията за автофокус!

Товари спокойно мощния процесор на Lenovo Vibe S1 Lite


64-битовият и 8-ядрен процесор MediaTek® MT6753 на Vibe S1 Lite е едновременно ефективен и мощен. Устройството разполага 2 GB RAM памет и 16 GB вградено място за съхранение, което лесно се разширява с още 32 GB с microSD карта. Така ще носиш със себе си всички любими снимки, песни, игри и видеа, където и да отидеш. В допълнение към това можеш да си сигурен, че и операционната система Android 5.1 Lollipop ще работи без засечка.

Lenovo Vibe S1 Lite може да работи цял ден


Всичката тази мощност не би имала смисъл, ако под капака на устройството няма силна батерия, която да я поддържа. Тази на Lenovo Vibe S1 Lite е с капацитет от 2700 mAh, което е повече от добър показател за този ценови клас. Ще се забавляваш със своя смартфон спокойно в продължение на цял ден, без да се притесняваш.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
1.50 лв.
27.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
1.99 лв.
23.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
4.99 лв.
19.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
11.50 лв.
14.98
Мтел без граници 2XLинформация
1.50 лв.
30.99
Мтел без граници XLинформация
1.99 лв.
24.99
Мтел без граници Lинформация
4.99 лв.
20.99
Мтел без граници Минформация
11.50 лв.
16.99
Мтел без граници Sинформация
13.50 лв.
11.99
Виж всички тарифни планове
Производител:LenovoМодел:Vibe S1 Lite
Размер:145 x 71 x 8.55 Тегло:129 г
Батерия:2700 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мрежи и Безжични Връзки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Връзка за данни“ Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → “Мрежи и Безжични Връзки” „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

*Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.