Lenovo Vibe K6
Vibe K6

Lenovo Vibe K6

Цена на изплащане:6.99 лв./мес.
Цена в брой:119.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.0" IPS дисплей
 • 1.4 GHz осемядрен процесор
 • 13 MP основна камера + 8 МP предна камера
 • 2 GB RAM, 16 GB вградена памет

Lenovo K6 – комбинация от елегантност и много енергия

С Lenovo K6 винаги ще правиш впечатление


Корпусът на Lenovo К6 е метален и очевидно производителите не се свенят да се похвалят с това. Изчистените черти и извивки подчертават това и му придават уникален дизайнерски външен вид. Второто нещо, което веднага се набива на очи е изпълненият с цветове 5-инчов дисплей на смартфона. Lenovo K6 може да се похвали с IPS технология и страхотна резолюция от 1080 x 1920 пиксела.

Lenovo K6 e винаги готов за любимите ти игри


Можем лесно да изброим поне няколко неща, които правят този смартфон изключително подходящ за забавления и видеоигри. Като начало, Lenovo K6 e въоръжен с 1,4 GHz 8-ядрен процесор, който няма да се затрудни дори с най-тежките приложения. Плавната работа се допълва от чистия звук на Dolby Atmos аудио-технологията, която сама е в състояние да те пренесе в друга атмосфера. Към това добави и изключително издръжливата батерия на устройството и имаш перфектната комбинация за часове наред забавления.

Още повече мегапиксели за още по-добри снимки


Характеристиките на двете камери на Lenovo K6 са достатъчно сериозни, за да направят впечатление дори на човек, който не е на „ти“ с техническата терминология. Основната камера е 13-мегапикселова, което е своеобразно обещание за страхотно качество на снимките. Ако пък си сред любителите на селфитата, то специализираната 8-мегапикселова селфи-камера ще стане новият ти най-добър приятел. Не трябва да забравяш и за възможността да направиш видеоклип във висока резолюция - 1080p.

Остави своя отпечатък върху Lenovo K6


От казаното дотук е ясно, че Lenovo K6 е устройство, което може да отговори на всякакви нужди. Но има още характеристики, които правят този смартфон толкова гъвкав. Например – устройството има слот за 2 SIM карти. Няма нужда да си притеснен за сигурността, защото винаги можеш да използваш сензора за пръстови отпечатъци. Така твоят Lenovo K6 ще си бъде само твой и уникален.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 3XL с Екстра нет+информация
препоръчителен план
6.99 лв.
49.98
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
11.50 лв.
35.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
12.99 лв.
29.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
13.99 лв.
25.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
14.99 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
15.99 лв.
16.98
Виж всички тарифни планове
Производител:LenovoМодел:Vibe K6
Размер:141.9 x 70.3 x 8.2 mmТегло:140 г
Батерия:3 000 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мрежи и Безжични Връзки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Връзка за данни“ Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → “Мрежи и Безжични Връзки” „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

*Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Други Lenovo устройства