Lenovo Vibe K5
Vibe K5

Lenovo Vibe K5

Цена на изплащане:2.99 лв./мес.
Цена в брой:59.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.0" IPS дисплей
 • 1.4 GHz осемядрен процесор
 • 13 МР основна камера + 5 МР селфи камера
 • 2 GB RAM,16 GB вградена памет
 • Dolby Audio високоговорители, алуминиев гръб

Бързина и надеждност с Lenovo Vibe K5

Забавлявай се в движение

Lenovo са въоръжили своя Vibe K5 със стабилен 8-ядрен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 415, който му позволява да превключва бързо между различни приложения. В допълнение към това, устройството разполага с 2 GB RAM, която му дава по-голяма възможност както за работа, така и за забавления. Vibe K5 ще се справи без проблем с всяко приложение.

Изчистеният дизайн на Lenovo Vibe K5 е наслада за окото


Помислено е и за външния вид на Lenovo Vibe K5. Устройството е с елегантен дизайн, който същевременно е подсилен със здраво алуминиево тяло. Скромното тегло от 150 грама и удобните му размери допълват положителното потребителско преживяване.

Сподели какво виждаш с 13 MP камерата на Lenovo Vibe K5


Споделяй всичко с приятелите си онлайн! С 13-мегапикселовата основна камера на Lenovo Vibe K5 ще правиш страхотни снимки, които улавят и най-малките детайли в живота. А ако си сред страстните почитатели на селфитата, не пропускай да се забавляваш и с 5-мегапикселовата предна камера. Параметрите й я правят идеално решение и за видеочат.

Потопи се в звук с Dolby Atmos® аудио на Lenovo Vibe K5


Музиката не е единственото нещо, заради което устройството ти трябва да има качествен звук. Атмосферата от видеоклиповете, филмите и дори игрите се влияе много именно от него. Затова моделът Vibe К5 има двойни високоговорители и Dolby Atmos® аудио. По този начин можеш да си сигурен, че ще се насладиш максимално на всяка нота.

Научете повече за това устройство и споделете мнението си за него в нашия блог.


с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 5XLинформация
препоръчителен план
2.99 лв.
49.99
Мтел без граници 4XLинформация
5.99 лв.
36.99
Мтел без граници 3XLинформация
6.99 лв.
32.99
Мтел без граници 2XLинформация
7.99 лв.
26.99
Мтел без граници XLинформация
9.50 лв.
24.99
Мтел без граници Lинформация
10.99 лв.
19.99
Мтел без граници Минформация
13.99 лв.
15.99
Мтел без граници Sинформация
14.99 лв.
11.99
Мтел без граници XSинформация
14.99 лв.
9.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
13.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:LenovoМодел:Vibe K5
Размер:142 x 71 x 8.2 ммТегло:150 г
Батерия:2 750 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мрежи и Безжични Връзки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Връзка за данни“ Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → “Мрежи и Безжични Връзки” „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

*Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Промоционалните офертите за закупуване на устройство с тарифен план „Трансфер S” или по-висок важат за нови и съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Други Lenovo устройства