Lenovo K6
K6

Lenovo K6

Цена на изплащане:6.99 лв./мес.
Цена в брой:119.99 лв.
 • 5.0" IPS дисплей
 • 1.4 GHz осемядрен процесор
 • 13 MP основна камера + 8 МP предна камера
 • 2 GB RAM, 16 GB вградена памет
Избери план

Lenovo K6 – комбинация от елегантност и много енергия

С Lenovo K6 винаги ще правиш впечатление


Корпусът на Lenovo К6 е метален и очевидно производителите не се свенят да се похвалят с това. Изчистените черти и извивки подчертават това и му придават уникален дизайнерски външен вид. Второто нещо, което веднага се набива на очи е изпълненият с цветове 5-инчов дисплей на смартфона. Lenovo K6 може да се похвали с IPS технология и страхотна резолюция от 1080 x 1920 пиксела.

Lenovo K6 e винаги готов за любимите ти игри


Можем лесно да изброим поне няколко неща, които правят този смартфон изключително подходящ за забавления и видеоигри. Като начало, Lenovo K6 e въоръжен с 1,4 GHz 8-ядрен процесор, който няма да се затрудни дори с най-тежките приложения. Плавната работа се допълва от чистия звук на Dolby Atmos аудио-технологията, която сама е в състояние да те пренесе в друга атмосфера. Към това добави и изключително издръжливата батерия на устройството и имаш перфектната комбинация за часове наред забавления.

Още повече мегапиксели за още по-добри снимки


Характеристиките на двете камери на Lenovo K6 са достатъчно сериозни, за да направят впечатление дори на човек, който не е на „ти“ с техническата терминология. Основната камера е 13-мегапикселова, което е своеобразно обещание за страхотно качество на снимките. Ако пък си сред любителите на селфитата, то специализираната 8-мегапикселова селфи-камера ще стане новият ти най-добър приятел. Не трябва да забравяш и за възможността да направиш видеоклип във висока резолюция - 1080p.

Остави своя отпечатък върху Lenovo K6


От казаното дотук е ясно, че Lenovo K6 е устройство, което може да отговори на всякакви нужди. Но има още характеристики, които правят този смартфон толкова гъвкав. Например – устройството има слот за 2 SIM карти. Няма нужда да си притеснен за сигурността, защото винаги можеш да използваш сензора за пръстови отпечатъци. Така твоят Lenovo K6 ще си бъде само твой и уникален.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел безкрай 3XLинформация
препоръчителен план
6.99 лв.
69.99
Мтел безкрай 2XLинформация
11.50 лв.
33.99
Мтел безкрай XLинформация
13.99 лв.
23.99
Мтел безкрай Lинформация
14.99 лв.
19.99
Мтел безкрай Mинформация
15.99 лв.
15.99
Мтел безкрай Sинформация
16.99 лв.
11.99
Виж всички тарифни планове
Производител:LenovoМодел:K6
Размер:141.9 x 70.3 x 8.2 mmТегло:140 г
Батерия:3 000 mAh
Липсват подобни настройки за този модел телефон. При проблеми се обадете на 088 1881.
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.