Lenovo A1000
A1000

Lenovo A1000

Цена в брой:1.00 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

  • 4.0” WVGA TFT-TN дисплей
  • 1.3 GHz четириядрен процесор
  • 5 МР камера, 1 GB RAM, 8 GB памет
  • Специална цена при поръчка онлайн

Достъпно невероятен


Превърнете допира си до Android смартфон в уникално преживяване с Lenovo A1000. Вземете най-доброто съотношение между цена и качество, с което ще получите страхотен смартфон с всички необходими функционалности.

Уловете перфектния момент и го споделете


Снимки, споделяне в социалните мрежи, видео клипчета и най-новите приложения – всичко става бързо и лесно благодарение на четириядрен процесор, 3G свързаност и предостатъчно място за съхранение. Четириинчовият екран прави гледането на видео и снимки удобно и достъпно. Двете сим-карти, с които работи телефона, позволяват да комбинирате два телефонни номера в едно устройство.

Целият свят е в дланта на ръката


Андроид Lollipop и бързата 3G свързаност подобрява изживяването, като винаги ви държи свързани със света. Lenovo A1000 e перфектната комбинация от лесен достъп до съдъжание и удобна употреба с една ръка. Дизайнът е стилен и елегнатен, подобаващ за Lenovo – един от най-търсените производители на смартфони през последните години.

Ако поръчаш онлайн получаваш 1 месечна такса отстъпка от избрания абонаментен план, а доставката ще е за наша сметка.

Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
1.50 лв.
35.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
2.50 лв.
29.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
2.99 лв.
25.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
4.99 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
5.99 лв.
16.98
Виж всички тарифни планове
Производител:LenovoМодел:A1000
Размер:124.5x64.0x10.6 ммТегло:132 гр
Батерия:2000mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мрежи и Безжични Връзки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Връзка за данни“ Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → “Мрежи и Безжични Връзки” „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

*Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.