Huawei Y5 II
Y5 II

Huawei Y5 II

 • Без тарифен план
 • 5" IPS дисплей
 • 1.3 GHz четириядрен процесор
 • 8 MP основна камера + 2 MP селфи камера
 • 1 GB RAM, 8GB вградена памет

Погледни света с нови очи през Huawei Y5 II

Дисплеят на Huawei Y5 II обещава истинско цветно угощение

5-инчовият HD LCD дисплей на Y5 II, със своите ярки цветове, е наслада за очите. Toва не се дължи само на качеството на екрана и високата гъстота на пикселите. Тук помага и мощният процесор на устройството, който гарантира бързо зареждане на всички изображения и плавно прехвърляне от едно приложение към друго. С тази комбинация буквално ще се потопиш в цветове.

С Huawei Y5 II никога няма да изпуснеш точния момент


Срамота е да изпуснеш важни детайли в снимката, само заради лошото осветление наоколо. За да решат този проблем, от Huawei са въоръжили своя Y5 II с двойна светкавица, която се справя във всякаква светлина. С 8-мегапикселовата основна камера ще можеш да направиш страхотни снимки, които изглеждат с професионално качество. Ако си любител на селфитата, ще се радваш да научиш, че Huawei Y5 II има и 2-мегапикселова предна камера.

Huawei Y5 II работи с бърза операционна система


Huawei Y5II използва операционната система EMUI3.1, която всъщност е създадена на базата на Android 5.1. Производителите обещават, че ще с нея ще имаш напълно ново усещане за работа. Устройството работи бързо и интуитивно. Приложенията са добре подредени и е много лесно да откриеш това, което ти трябва.

Huawei Y5 II ще те разбере само с жест


Ако все пак не искаш да ровиш из менютата въобще, за да стигнеш до любимите си приложения, Huawei Y5 II е подготвил още един трик. Функцията Easy Key ти позволява да свържеш приложение с жест. С едно натискане на дисплея, две натискания или с натискане и задържане можеш да включиш приложение, което си свързал към съответния жест.

Още информация за Huawei Y5 II можете да разгледайте в нашия блог тук.


с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 5XLинформация
препоръчителен план
1 лв.
49.99
Мтел без граници 4XLинформация
4.50 лв.
36.99
Мтел без граници 3XLинформация
4.99 лв.
32.99
Мтел без граници 2XLинформация
5.99 лв.
26.99
Мтел без граници XLинформация
7.50 лв.
24.99
Мтел без граници Lинформация
7.99 лв.
19.99
Мтел без граници Минформация
8.50 лв.
15.99
Мтел без граници Sинформация
9.50 лв.
11.99
Мтел без граници XSинформация
9.50 лв.
9.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
8.50 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:Y5 II
Размер:143.8 x 72.0 x 8.8 Тегло:135 г
Батерия:2 200 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.