Huawei P9
P9

Huawei P9

Цена на изплащане:9.99 лв./мес.
Цена в брой:199.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

  • 5.2" IPS дисплей
  • 2.5GHz четириядрен процесор + 1.8GHz четирядрен процесор
  • двойна 12 MP основна камера + 8 MP селфи камера
  • 3 GB RAM, 32 GB вградена памет

Преоткрий смартфон фотографията
с новия Huawei P9


Смартфонът, чиято камера е създадена заедно с легендарната марка в света на изображенията Leica.

Удивителна двойна камера


Huawei и Leica създадоха заедно устройство със зашеметяващи способности да прави висококачествени фотографии. Двете задни камери на Huawei P9 работят в синхрон, за да позволят на потребителя да създадат изображения с изключителни детайли, дълбочина и цвят. RGB камерата на смартфона специализира в улавянето на цвета, докато монохромната камера е невероятна в постигането на детайла в снимката. P9 наистина изпъква в по-тъмни условия, тъй като дизайна на двойната камера гарантира улавянето на повече светлина и детайли.

Бързо, ясно и точно заснемане


В допълнение на двойната камера на Huawei P9 идва и мощен хардуер. Технологията за хибриден фокус с три методологии - лазер, калкулация на дълбочината и контраст, автоматично избира тази, която ще постигне най-добри резултати във всяка една обстановка. Фокусът вече не е проблем. 

Софтуер за професионални ефекти на фотографията


Huawei P9 е снабден с богата палитра от режими и ефекти за заснемане, с която да прекрачите границата на обикновеното снимане и да започнете да правите арт-фотографии. Широк обектив, монохромен режим, различни филтри са само част от екстрите, които ще пренесат смартфона ви в света на истинската фотография.

Елегантен дизайн с прецизност в детайли


Huawei P9 идва уникален и зашеметяващ, поставящ нови стандарти в индустриялния дизайн. Смартфонът е впечатляващ – с 2.5 висок клас заоблено стъкло и алумини, чийто ръбове са извинити чрез технология, ползваща диамант за максимален баланс и усещане. Зад стъклото е още един отличаващ смартфона детайл – дисплея. Той е 5,2 инча, с FHD технология, която предлага 96% насищане на цветовете и висок контраст.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 5XLинформация
препоръчителен план
9.99 лв.
49.99
Мтел без граници 4XLинформация
11.99 лв.
36.99
Мтел без граници 3XLинформация
13.99 лв.
32.99
Мтел без граници 2XLинформация
17.99 лв.
26.99
Мтел без граници XLинформация
18.99 лв.
24.99
Мтел без граници Lинформация
21.99 лв.
19.99
Мтел без граници Минформация
30.99 лв.
15.99
Мтел без граници Sинформация
31.99 лв.
11.99
Мтел без граници XSинформация
31.99 лв.
9.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
30.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:P9
Размер:145x 70.9x6.95 ммТегло:144 гр.
Батерия:3000 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.