Huawei P8
P8

Huawei P8

Цена в брой:1.00 лв.
  • 5.2-инчов IPS LCD диспей
  • 2.0GHz четириядрен процесор + 1.5GHz четириядрен процесор
  • 13МР камера, 3GB RAM, 16GB памет
  • Подарък оригинален флип калъф за модела
Избери план

Huawei P8 комбинира разумна цена и скъпарски външен вид

Вземи го сега с подарък оригинален флип калъф за модела.

Дизайнът на Huawei P8 не се страхува да предизвиква високия клас

Множество анализатори се обединяват около мнението, че Huawei P8 откровено цели да изглежда като луксозен телефон. Изработен е с голямо внимание, макар и по свой уникален начин. Има някои особени черти на Huawei P8, заради които няма как да го сбъркате с друго устройство. Предната страна е много изчистена, дори без брандиране и home-бутон.

Huawei P8 lite

Не се ограничавай до снимки и селфита с Huawei P8


Казваме това, защото с Huawei P8 можеш да заснемеш и видео с доста добро качество. И двете камери на устройството могат да правят видеозапис в резолюция 1920x1080. Разбира се, снимките също са на ниво. С 13 мегапиксела в основната камера и 8 в предната имаш добри гаранции, че ще запечаташ всеки вълнуващ миг.

С Huawei P8 получаваш доста процесорна мощ за добра цена


Под капака на Huawei P8 заедно работят Hisilicon Kirin 930 Octa-Core processor. 8-ядреният процесор е повече от достатъчен за нуждите на устройството. Можеш да си сигурен, че няма да изпитваш забивания и проблеми с по-тежки приложения. Устройството използва операционна система Android Lollipop 5.0, но потребителският интерфейс е характерният за Huawei Emotion UI.

Бъди спокоен за батерията на Huawei P8


Huawei обещава, че ако използваш неговия P8 умерено натоварено, батерията издържа до ден и половина. Час игри или гледане на видео ще ти коства едва около 7% от заряда. Час музика – дори по-малко. С две думи – батерията може да се похвали с доста добър капацитет. Освен това характерният за Huawei потребителски интерфейс Emotion UI притежава редица настройки за управление на използването на батерията, с които можеш да оптимизираш работата на устройството по свой вкус.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел безкрай 2XLинформация
8.50 лв.
33.99 лв.
Мтел безкрай XLинформация
14.99 лв.
23.99 лв.
Мтел безкрай Lинформация
16.99 лв.
19.99 лв.
Мтел безкрай Mинформация
22.99 лв.
15.99 лв.
Мтел безкрай Sинформация
26.99 лв.
11.99 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:P8
Размер:144.9 x 72.1 x 6.4 mmТегло:144 g
Батерия:2680 mAh battery

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.