Huawei P8 Lite
P8 Lite

Huawei P8 Lite

  • Без тарифен план
  • 5.0” IPS дисплей
  • 1.2 GHz осемядрен процесор
  • 13MP камера, 2GВ RAM, 16GB памет

Huawei P8 lite
Minimal to the max 

Невероятно тънък смартфон, оборудван с осем-ядрен процесор и невероятна камера.

Huawei P8 lite

Несравнима производителност

13-мегапикселовата камера на Huawei P8 Lite, в комбинация със специалният си софтуер, прави винаги красиви и наситени снимки. Запечатай по-ясно всеки детайл дори и в условия на ниска осветеност


Невероятни фотографии

С камерата на P8 Lite 13 МP, в комбинация със специалния софтуер и функционалност, ще заснемете много красиви фотографии. Тя ще запечата по-ясни, по-светли, по-детайлни снимки - дори в условия на ниска осветеност.

Huawei P8 lite

Създаден, за да бъде докосван

Концепцията за дизайна на Huawei P8 lite е вдъхновена от хармонията и баланса. Предната и задна част на телефона са напълно гладки и изключително приятни на допир. От екрана до задната леща на камерата, през аудио говорителите, и слота за СИМ-картите всички детайли следват концепцията за симетричен дизайн - истинско произведение на изкуството

Huawei P8 lite

Потребителски интерфейс създаден специално за теб

Операционната система е Android 5.0.2 Lollipop, а заедно с нея идва и изключително богатият на възможности, потребителски интерфейс EMUI 3.1 включващ различни предварително инсталирани приложения, много полезни режими, както и удобни функционалности, като например жестови команди. P8 Lite идва зареден със специално създадения от Huawei интерфейс EMUI 3.1, който улеснява всяка задача. Уникалният Me Widget, комбиниращ често използвани функции в една единствена, както и редица туториали, помагат за лесното разучаване на смартфона.

Научи повече за Huawei P8 Lite в нашия Блог.


с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 3XL с Екстра нет+информация
препоръчителен план
2.99 лв.
49.98
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
6.50 лв.
35.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
7.50 лв.
29.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
8.99 лв.
25.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
11.50 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
11.99 лв.
16.98
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:P8 Lite
Размер:143.0x70.6x7.7 ммТегло:131 г
Батерия:2200 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.