Huawei P8 Lite
P8 Lite

Huawei P8 Lite

Цена на изплащане:2.99 лв./мес.
Цена в брой:59.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

  • 5.0” IPS дисплей
  • 1.2 GHz осемядрен процесор
  • 13MP камера, 2GВ RAM, 16GB памет

Huawei P8 lite
Minimal to the max 

Невероятно тънък смартфон, оборудван с осем-ядрен процесор и невероятна камера.

Huawei P8 lite

Несравнима производителност

13-мегапикселовата камера на Huawei P8 Lite, в комбинация със специалният си софтуер, прави винаги красиви и наситени снимки. Запечатай по-ясно всеки детайл дори и в условия на ниска осветеност


Невероятни фотографии

С камерата на P8 Lite 13 МP, в комбинация със специалния софтуер и функционалност, ще заснемете много красиви фотографии. Тя ще запечата по-ясни, по-светли, по-детайлни снимки - дори в условия на ниска осветеност.

Huawei P8 lite

Създаден, за да бъде докосван

Концепцията за дизайна на Huawei P8 lite е вдъхновена от хармонията и баланса. Предната и задна част на телефона са напълно гладки и изключително приятни на допир. От екрана до задната леща на камерата, през аудио говорителите, и слота за СИМ-картите всички детайли следват концепцията за симетричен дизайн - истинско произведение на изкуството

Huawei P8 lite

Потребителски интерфейс създаден специално за теб

Операционната система е Android 5.0.2 Lollipop, а заедно с нея идва и изключително богатият на възможности, потребителски интерфейс EMUI 3.1 включващ различни предварително инсталирани приложения, много полезни режими, както и удобни функционалности, като например жестови команди. P8 Lite идва зареден със специално създадения от Huawei интерфейс EMUI 3.1, който улеснява всяка задача. Уникалният Me Widget, комбиниращ често използвани функции в една единствена, както и редица туториали, помагат за лесното разучаване на смартфона.

Научи повече за Huawei P8 Lite в нашия Блог.

Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 3XL с Екстра нет+информация
препоръчителен план
2.99 лв.
74.98
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
9.99 лв.
35.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
11.99 лв.
29.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
12.99 лв.
25.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
14.50 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
14.99 лв.
16.98
Мтел без граници 3XLинформация
2.99 лв.
70.99
Мтел без граници 2XLинформация
11.99 лв.
31.99
Мтел без граници XLинформация
12.99 лв.
25.99
Мтел без граници Lинформация
14.50 лв.
21.99
Мтел без граници Минформация
14.99 лв.
17.99
Мтел без граници Sинформация
15.99 лв.
12.99
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:P8 Lite
Размер:143.0x70.6x7.7 ммТегло:131 г
Батерия:2200 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.