Huawei P10 Lite
P10 Lite

Huawei P10 Lite

Цена на изплащане:12.99 лв./мес.
Цена в брой:219.98 лв.
 • 5,2" (13,2 cm) Full HD IPS дисплей
 • 2.1 GHz четириядрен + 1.7 GHz четириядрен процесор
 • 12МP основна камера + 8MP селфи камера
 • 32GB вградена памер, 3GB RAM
 • Сензор за пръстови отпечатъци

Huawei P10 lite – олекотено устройство, но с големи амбиции

Разбери защо този модел се казва „lite”


Името на Huawei P10 lite не е случайно. Дебелината в центъра на устройството е едва скромните 7 милиметра. Веднага ще забележиш плоския гръб, без издутини дори на камерата. Устройството е подсилено със също толкова тънки, но здрави рамки. Със своите 146 грама, Huawei P10 lite никога няма да ти бъде в тежест. Това обаче не означава, че устройството не е достатъчно голямо, за да работиш удобно с него. Дисплеят е 5,2-инчов, което е повече от достатъчно, за да се забавляваш на воля със смартфона си.

Повече снимки с Huawei P10 lite


От Huawei обещават „повече“ за снимките на техния P10 lite. Ако трябва да сме по-конкретни – 20% процента повече, ако говорим за светлината, която камерата може да улови. А ако говорим за размерите на пикселите – цифрата става 25% повече. Всичко това означава, че с 12-мегапикселовата камера можеш да направиш страхотни снимки, дори и в лошо осветени пространства. Като добавим към това и създадения по най-модерните технологии екран на Huawei P10 lite, получаваме истинска наслада за очите с всеки кадър, който направиш.

Huawei P10 lite в цифри


Да започнем с 8-ядрения процесор със 64-битова архитектура. Дори ако си сред неизкушените от техническите понятия потребители, бързо ще оцениш, че това са много солидни характеристики. Няма значение дали работиш или играеш на натоварващи 3D видеоигри. Мощният процесор ще се справи с тези задачи. Оперативната памет на устройството е 3 GB, a вградената – 34 GB. Едва ли има нужда да поясняваме, че можеш лесно да разшириш последното с MicroSD карта до максимум 256 GB.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел безкрай 3XLинформация
препоръчителен план
12.99 лв.
69.99
Мтел безкрай 2XLинформация
17.99 лв.
33.99
Мтел безкрай XLинформация
21.99 лв.
23.99
Мтел безкрай Lинформация
22.99 лв.
19.99
Мтел безкрай Mинформация
25.99 лв.
15.99
Мтел безкрай Sинформация
26.99 лв.
11.99
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:P10 Lite
Размер:146.5 x 72.0 x 7.2 mm Тегло:146 г
Батерия:3 000 mAh

За да получите желаните от вас настройки, кликнете на линка "Изпрати". При проблеми или неактивен линк, се обадете на 088 1881.


ОписаниеКодНастройки през сайта
Internetota1Изпрати

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.