Huawei Nova
Nova

Huawei Nova

Цена на изплащане:14.99 лв./мес.
Цена в брой:259.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.0" IPS дисплей
 • 2.0 GHz осемядрен процесор
 • 12 МP основна камера + 8MP предна камера
 • 3 GB RAM, 32 GB вградена памет
 • Специална цена при поръчка онлайн

Huawei Nova – новата идея на Huawei за работа и забавление

Смартфон, който радва и очите, и ръцете


Huawei Nova е устройство, което е създадено, за да бъде удобно за държане. Размерите му (141.2 x 69.1 x 7.1 мм) пасват точно в дланта ти. Корпусът умело комбинира метал и стъкло в заоблен дизайн, който определено придава усещане за изисканост на смартфона ти. Бъди сигурен, че Huawei Nova ще пасне на твоят стил и ще e точно толкова практичен, колкото и елегантен.

Иновативна фокусна система за супер снимки с Huawei Nova


Huawei Nova e страхотно решение за всички любители на фотографията. В това устройство, две фокус технологии работят заедно, за да ти помогнат да направиш перфектната снимка. Huawei Nova използва PDAF фокусиране за бързо съсредоточаване върху картината и CAF фокусиране, което сравнява яснотата на две различни изображения едновременно, за да добави още повече детайли.

В Huawei Nova се крие мощен процесор


Huawei Nova работи с мощния 8-ядрен процесор Snapdragon 625. Устройството има 3GB RAM памет и 32 GB вградена памет. Това позволява на операционната система Android 6.0 да върви гладко и да ти предостави възможно най-доброто изживяване като потребител. Бързо ще установиш, че Huawei Nova се справя ефективно и плавно с по-натоварващи приложения и дори с видеоигри.

Снимай 4K видео с Huawei Nova


Вече знаеш, че това е смартфон със много добра камера. Но не можем да не обърнем специално внимание и на възможностите за видеозапис. Страхотната камера на Huawei Nova е способна да направи видео с 4К качество. Така ще си спокоен, че ще запазиш всеки детайл от най-важните моменти „на лента“, стига да пожелаеш.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 3XL с Екстра нет+информация
препоръчителен план
14.99 лв.
49.98
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
19.99 лв.
35.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
20.99 лв.
29.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
22.50 лв.
25.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
24.50 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
25.50 лв.
16.98
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:Nova
Размер:141.2 x 69.1 x 7.1 mmТегло:146 г
Батерия:3 020 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.