Huawei Nova
Nova

Huawei Nova

Цена на изплащане:14.99 лв./мес.
Цена в брой:259.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.0" IPS дисплей
 • 2.0 GHz осемядрен процесор
 • 12 МP основна камера + 8MP предна камера
 • 3 GB RAM, 32 GB вградена памет
 • Специална цена при поръчка онлайн
Избери план

Huawei Nova – новата идея на Huawei за работа и забавление

Смартфон, който радва и очите, и ръцете


Huawei Nova е устройство, което е създадено, за да бъде удобно за държане. Размерите му (141.2 x 69.1 x 7.1 мм) пасват точно в дланта ти. Корпусът умело комбинира метал и стъкло в заоблен дизайн, който определено придава усещане за изисканост на смартфона ти. Бъди сигурен, че Huawei Nova ще пасне на твоят стил и ще e точно толкова практичен, колкото и елегантен.

Иновативна фокусна система за супер снимки с Huawei Nova


Huawei Nova e страхотно решение за всички любители на фотографията. В това устройство, две фокус технологии работят заедно, за да ти помогнат да направиш перфектната снимка. Huawei Nova използва PDAF фокусиране за бързо съсредоточаване върху картината и CAF фокусиране, което сравнява яснотата на две различни изображения едновременно, за да добави още повече детайли.

В Huawei Nova се крие мощен процесор


Huawei Nova работи с мощния 8-ядрен процесор Snapdragon 625. Устройството има 3GB RAM памет и 32 GB вградена памет. Това позволява на операционната система Android 6.0 да върви гладко и да ти предостави възможно най-доброто изживяване като потребител. Бързо ще установиш, че Huawei Nova се справя ефективно и плавно с по-натоварващи приложения и дори с видеоигри.

Снимай 4K видео с Huawei Nova


Вече знаеш, че това е смартфон със много добра камера. Но не можем да не обърнем специално внимание и на възможностите за видеозапис. Страхотната камера на Huawei Nova е способна да направи видео с 4К качество. Така ще си спокоен, че ще запазиш всеки детайл от най-важните моменти „на лента“, стига да пожелаеш.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 3XL с Екстра нет+информация
препоръчителен план
14.99 лв.
72.98
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
19.99 лв.
33.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
20.99 лв.
27.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
22.50 лв.
23.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
24.50 лв.
19.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
25.50 лв.
14.98
Мтел без граници 3XLинформация
14.99 лв.
69.99
Мтел без граници 2XLинформация
20.99 лв.
30.99
Мтел без граници XLинформация
22.50 лв.
24.99
Мтел без граници Lинформация
24.50 лв.
20.99
Мтел без граници Минформация
25.50 лв.
16.99
Мтел без граници Sинформация
26.50 лв.
11.99
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:Nova
Размер:141.2 x 69.1 x 7.1 mmТегло:146 г
Батерия:3 020 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.