Huawei GX8
GX8

Huawei GX8

Цена на изплащане:18.99 лв./мес.
Цена в брой:339.98 лв.
  • 5.5" IPS дисплей
  • 1.5 GHz четириядрен процесор + 1.2 GHz четириядрен процесор с 64-битова архитектура
  • 13 MP основна камера + 5 MP селфи камера
  • 3 GB RAM, 32 GB вградена памет

В животa няма повторение. Улови всеки миг с Huawei GX8


Камера, снабдена с изцяло нова технология


Всеки иска да изглежда перфектно на снимки. С Huawei GX8 това е напълно възможно. Смартфонът е снабден с 13-мегапикселова камера, с оптична стабилизация на изображението. Широкоъловата 28 mm леща е способна да заснеме изключително ясни картини дори и в неблагоприятни условия. Телефонът е снабден и с функция за снимки при ниска осветеност на средата, както и със саморегулираща се светкавица.

Метален корпус с впечатляваща изработка


Huawei GX8 разполага с метален корпус, изработен на 90% от висококачествен алуминий. Подобна класната изработка слага красотата и баланса в ръцете на собственика на този смартфон. Устройството разполага и с 5.5" 1920x1080 FHD дисплей, който е специално изработен с почти незабележима извивка, която обаче допълнително го предпазва от напукванe след изпускане.

Богато аудио изживяване


Смартфонът Huawei GX8 е снабден със специални вградени колонки, с които да слушате вашата музика с високо качество дори и без слушалки. Високоговорителят е разположен в долната част на корпуса на телефона и е последният елемент, който допълва перфектната симетрия в дизайна на устройството.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел безкрай 3XLинформация
препоръчителен план
18.99 лв.
69.99
Мтел безкрай 2XLинформация
20.99 лв.
33.99
Мтел безкрай XLинформация
21.99 лв.
23.99
Мтел безкрай Lинформация
22.99 лв.
19.99
Мтел безкрай Mинформация
24.50 лв.
15.99
Мтел безкрай Sинформация
25.99 лв.
11.99
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:GX8
Размер:152 x 76.5 x 7.5Тегло:167 гр
Батерия:3 000 mAh
Липсват подобни настройки за този модел телефон. При проблеми се обадете на 088 1881.
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.