HTC U Ultra
U Ultra

HTC U Ultra

Цена на изплащане:47.99 лв./мес.
Цена в брой:979.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.7" Super LCD5 дисплей
 • 2.2 GHz двуядрен + 1.6 GHz двуядрен процесор
 • 12МP основна камера + 16MP селфи камера
 • 64GB вградена памер, 4GB RAM
 • 2" втори дисплей (160 x 1040)

HTC U Ultra – един наистина Ultra добър смартфон

Похвали се пред всички със своя Ultra стил


Дизайнът на U Ultra подхожда много точно на същността на този смартфон. Изискан, футуристичен, но изчистен и елегантен. HTC видимо са положили много усилия и във външния вид на своя U Ultra. Разработен е по нов процес, при който цветовете се преплитат със стъклото в множество слоеве. Това им придава неповторима дълбочина и изящество. Металните и стъклените компоненти са свързани под високо налягане, което осигурява гладка повърхност и перфектно преливане помежду им.

Не просто добри снимки – Ultra снимки


Любителите на фотографията бързо ще се убедят, че HTC U Ultra прави не просто добри снимки, а Ultra снимки. Камерата на това устройство е усъвършенстван модел на тази от HTC 10, което само по себе си е сериозна заявка. Ще можеш да правиш снимки без да се притесняваш от размазване, дори и да си в движение, благодарение на новата система за автофокус PDAF. Камерата на HTC U Ultra се представя страхотно и при снимки в слаба светлина. И – разбира се – няма как да минем и без Ultra селфита с прецизната 16MP предна камера.

Ultra умен – това е HTC U Ultra


Запознай се с HTC Sense Companion. Той е винаги с теб, но никога няма да започне да ти досажда. Просто ще те улеснява в твоята работа с HTC U Ultra. И не само. Може да те предупреди да си вземеш чадъра, ако се очертават валежи. Може даже ти препоръча и добър ресторант наоколо. С HTC U Ultra ще се разбираш много лесно. Буквално само с една дума. Специален софтуер анализира речна и приема гласови команди с голяма точност.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 3XL с Екстра нет+информация
препоръчителен план
47.99 лв.
49.98
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
52.99 лв.
35.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
53.50 лв.
29.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
53.99 лв.
25.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
54.99 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
55.99 лв.
16.98
Виж всички тарифни планове
Производител:HTCМодел:U Ultra
Размер:162.4 x 79.8 x 8 mm Тегло:170 г
Батерия:3 000 mAh
 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Други HTC устройства