Coolpad Modena
Modena

Coolpad Modena

Цена в брой:1.00 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

  • 5.5" IPS дисплей
  • 1.2 GHz четириядрен
  • 8MP основна камера + 2МP селфи камера
  • 1GB RAM, 8GB вградена памет

Почувствай се cool и модерен с Coolpad Modena

Coolpad Modena e създаден, за да пасва в ръката ти

Coolpad Modena очевидно е смартфон, създаден с голяма мисъл за елегантния външен вид. Устройството разполага с буквално невидима рамка около дисплея си, която го прави особено естетичен. Дори гърбът му е извит по начин, който да гарантира, че Coolpad Modena ще пасне идеално в ръката ти. 5,5-инчовият дисплей е достатъчно голям, за да боравиш с него удобно, а с резолюцията от 540х960 пиксела ще можеш да оцениш красотата на всеки цвят.

Coolpad Modena ще те превърне в художник с камера


Устройството е снабдено със стабилна 8-мегапикселовата основна камера, която ще ти позволи да запечаташ страхотни кадри. От предната страна на Coolpad Modena чака и 2-мегапикселова камера, с която любителите на селфитата могат да си направят снимки без да се чувстват гузно. Ако си в наистина творческо настроение, трябва да разучиш и настройките. Ще видиш колко лесно е да премахнеш движещи се обекти от задния фон, да настроиш функциите за гримиране, за нощни снимки и още много.

Предизвикай процесора на Coolpad Modena


Големият екран на Coolpad Modena има нужда и от бърз процесор, за да се насладиш максимално на любимите си игри, филми и видео чатове с приятели. И намира точно такъв в лицето на 4-ядрения Cortex-A53, подкрепен с 1 GB RAM памет. От Coolpad обещават, че ще се справи с всички предизвикателства, които му отправиш без да забива и да предизвиква проблеми.

Ще се разбереш с Coolpad Modena само с една буква


Coolpad Modena идва при теб с интуитивен и истински забавен начин за стартиране на приложения. Например - за да отвориш панела за набиране и разговори, нарисувай с ръка „с“ на екрана. За да отвориш интернет браузъра - „е“, а за да пуснеш бързо музика - „m”. По този начин Coolpad показват, че не се страхуват да експериментират и да търсят начини за превръщането на работата с Modena в позитивно преживяване.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
2.99 лв.
14.98
Мтел без граници Минформация
2.99 лв.
16.99
Мтел без граници Sинформация
7.99 лв.
11.99
Виж всички тарифни планове
Производител:CoolpadМодел:Modena
Размер:153 x 77.5 x 8.6 Тегло:158 г
Батерия:2500mAh

За да активирате достъпа до данни през мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Клетъчна мрежа“ от „Настройки“ → “Още“ → „Клетъчна мрежа“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Връзка за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → “Клетъчни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.