Coolpad Porto S
Porto S

Coolpad Porto S

Цена в брой:9.98 лв.
  • 5" IPS дисплей
  • 1 GHz четириядрен
  • 8MP основна камера + 2МP селфи камера
  • 1GB RAM, 8GB вградена памет
Избери план

Coolpad Porto S – компактен и бюджетен смартфон, който си има всичко

Никога няма да пропуснеш детайлите с Coolpad Porto S

5-инчовият дисплей с HD резолюция (1280 x 720 пиксела) гарантира именно това. С други думи – гъстотата на пикселите е 294 ppi, което е доста стабилно представяне за неговия ценови клас. В допълнение разполагаш и с иновативната технология Miravision, която подобрява качеството на изображението. Независимо дали става дума за снимки или за видео, може да си сигурен, че ще се радваш на кристално ясни изображения на Coolpad Porto S.

Coolpad Porto S се събира навсякъде


Изображенията може да се виждат кристално ясно, но самото устройство е толкова фино, че е почти невидимо. Шегата настрана, със своите скромни 7,6 мм дебелина, Coolpad Porto S спада към супер тънките устройства на пазара. Това означава, че ще можеш да го събереш навсякъде и да го носиш удобно както в чанта, така и в джоб.

Coolpad Porto S ще ти помогне за перфектната снимка в слабо осветление


Coolpad са въоръжили своя Porto S не просто с 8-мегапикселова камера, но и с BSI сензор за осветяване, който разпознава подредбата на елементите в едно изображение и увеличава уловената светлина. Така ще можеш да направиш перфектните снимки дори през нощта. На предната страна на смартфона има инсталирана 2-мегапикселова камера, която е идеална за видео разговори.

„Бюджетен“ не означава липса на мощност


Под изчистения дизайн на Coolpad Porto S се крие достатъчно мощен процесор, който напълно отговаря на нуждите на устройството. 4-ядреният Mediatek процесор има достатъчно мощност, за да се справи с нуждите ти. Устройството разполага с 8GB вътрешна памет за системата, както и за всички твои медии и приложения. Ако имаш нужда от повече – просто постави 64GB MicroSD карта и ще се наслаждаваш на дълги часове филми и музика.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел безкрай 2XLинформация
1 лв.
33.99 лв.
Мтел безкрай XLинформация
1 лв.
23.99 лв.
Мтел безкрай Lинформация
1.99 лв.
19.99 лв.
Мтел безкрай Mинформация
5.50 лв.
15.99 лв.
Мтел безкрай Sинформация
6.99 лв.
11.99 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:CoolpadМодел:Porto S
Размер:143 x 72 x 7.6Тегло:125 г
Батерия:2000mAh

За да активирате достъпа до данни през мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Клетъчна мрежа“ от „Настройки“ → “Още“ → „Клетъчна мрежа“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Връзка за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → “Клетъчни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Други Coolpad устройства