Coolpad Modena
Modena

Coolpad Modena

Цена в брой:9.98 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

  • 5.5" IPS дисплей
  • 1.2 GHz четириядрен
  • 8MP основна камера + 2МP селфи камера
  • 1GB RAM, 8GB вградена памет

Почувствай се cool и модерен с Coolpad Modena

Coolpad Modena e създаден, за да пасва в ръката ти

Coolpad Modena очевидно е смартфон, създаден с голяма мисъл за елегантния външен вид. Устройството разполага с буквално невидима рамка около дисплея си, която го прави особено естетичен. Дори гърбът му е извит по начин, който да гарантира, че Coolpad Modena ще пасне идеално в ръката ти. 5,5-инчовият дисплей е достатъчно голям, за да боравиш с него удобно, а с резолюцията от 540х960 пиксела ще можеш да оцениш красотата на всеки цвят.

Coolpad Modena ще те превърне в художник с камера


Устройството е снабдено със стабилна 8-мегапикселовата основна камера, която ще ти позволи да запечаташ страхотни кадри. От предната страна на Coolpad Modena чака и 2-мегапикселова камера, с която любителите на селфитата могат да си направят снимки без да се чувстват гузно. Ако си в наистина творческо настроение, трябва да разучиш и настройките. Ще видиш колко лесно е да премахнеш движещи се обекти от задния фон, да настроиш функциите за гримиране, за нощни снимки и още много.

Предизвикай процесора на Coolpad Modena


Големият екран на Coolpad Modena има нужда и от бърз процесор, за да се насладиш максимално на любимите си игри, филми и видео чатове с приятели. И намира точно такъв в лицето на 4-ядрения Cortex-A53, подкрепен с 1 GB RAM памет. От Coolpad обещават, че ще се справи с всички предизвикателства, които му отправиш без да забива и да предизвиква проблеми.

Ще се разбереш с Coolpad Modena само с една буква


Coolpad Modena идва при теб с интуитивен и истински забавен начин за стартиране на приложения. Например - за да отвориш панела за набиране и разговори, нарисувай с ръка „с“ на екрана. За да отвориш интернет браузъра - „е“, а за да пуснеш бързо музика - „m”. По този начин Coolpad показват, че не се страхуват да експериментират и да търсят начини за превръщането на работата с Modena в позитивно преживяване.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
1.50 лв.
32.49
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
1.99 лв.
26.49
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
2.50 лв.
23.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
3.99 лв.
19.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
5.99 лв.
14.98
Мтел без граници 2XLинформация
1.99 лв.
30.99
Мтел без граници XLинформация
2.50 лв.
24.99
Мтел без граници Lинформация
3.99 лв.
20.99
Мтел без граници Минформация
5.99 лв.
16.99
Мтел без граници Sинформация
9.99 лв.
11.99
Виж всички тарифни планове
Производител:CoolpadМодел:Modena
Размер:153 x 77.5 x 8.6 Тегло:158 г
Батерия:2500mAh

За да активирате достъпа до данни през мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Клетъчна мрежа“ от „Настройки“ → “Още“ → „Клетъчна мрежа“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Връзка за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → “Клетъчни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.