Sony Xperia XA
Xperia XA

Sony Xperia XA

Цена в брой:1.00 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.0" IPS LCD дисплей
 • 2 GHz осемядрен процесор
 • 13 MP основна камера + 8 MP селфи камера
 • 2 GB RAM, 16 GB вградена памет
 • Супер издръжлива батерия

Sony Xperia XA – смартфон, който няма да ви предаде в неподходящ момент

По-малкият брат на Sony Xperia X има амбиции

Дизайн, който те кара да се чувстваш добре. Sony споделят, че външният вид на Xperia XA e направен така, че да се чувстваш добре когато го държиш в ръцете си. 5-инчовият дисплей с извито стъкло му придава много изискан, компактен и елегантен външен вид, като същевременно се усеща добре в ръката. Липсата на странични рамки и гладък завършек на капака му придават осанка на много по-скъп телефон.

Направи бързи снимки, дори и при лоша светлина със Sony Xperia XA


Животът няма бутон за пауза и бързите реакции са необходими. Затова и 13-мегапикселовата основна камера, и 8-мегапикселовата камера на Sony Xperia XA ще стартират супер бързо, винаги когато ти потрябват. Устройството няма да те изостави, дори когато светлината е слаба. Ще си направиш и нощни селфита без никакъв проблем.

Процесор, специално разработен за нуждите на Sony Xperia XA


Sony Xperia XA разполага с процесор MediaTek MT6755, който е разработван специално за нуждите на устройства от среден клас. Затова не е изненадващо, че се справя отлично с всички ежедневни задачи, които може да поставиш. Устройството използва 2GB RAM и има 16GB памет, която лесно се увеличава до 200 GB с помощта на microSD.

Батерията на Sony Xperia XA няма да ви предаде


Представянето на батерията един от фокусите на Xperia XA. Sony изчислява, че батерията на устройството ще издържи до 2 дни усилена работа. В допълнение към това, бързата система за зареждане обещава 5 часа и половина активност след 10 минути престой в контакт. Така си сигурен, че ще имаш батерия в най-важните моменти.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 4XLинформация
1 лв.
36.99
Мтел без граници 3XLинформация
2.99 лв.
32.99
Мтел без граници 2XLинформация
5.50 лв.
26.99
Мтел без граници XLинформация
6.99 лв.
24.99
Мтел без граници Lинформация
7.99 лв.
19.99
Мтел без граници Минформация
14.99 лв.
15.99
Мтел без граници Sинформация
17.99 лв.
11.99
Мтел без граници XSинформация
17.99 лв.
9.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
14.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Xperia XA
Размер:143.6 x 66.8 x 7.9Тегло:137.4 г
Батерия:2300 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.