Sony Xperia X
Xperia X

Sony Xperia X

Цена на изплащане:11.99 лв./мес.
Цена в брой:199.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.0" Full HD дисплей
 • 1.8 GHz двуядрен процесор + 1.4 GHz четириядрен процесор
 • 23 MP основна камера + 13 MP селфи камера
 • 3 GB RAM, 32 GB вградена памет
 • Супер издръжлива батерия

Sony Xperia X може да е среден клас, но диша във врата на високите

Снимай в движение, снимай при лошо осветление, снимай навсякъде

Компактният дизайн на Sony Xperia X ще пасне точно в ръката ти. 5-инчовият смартфон Sony Xperia X ще пасне идеално в ръката ти, благодарение на компактните си размери и заобления си дисплей. Удобството се допълва чудесно и от гладкия метален гръб на устройството. Всичко това, в комбинация с едноцветния, изчистен дизайн превръща Sony Xperia X в истинска радост за окото.

Снимай без риск от размазване със Sony Xperia X


С 23-мегапикселовата камера можеш да уловиш дори и най-трудните за снимане „обекти“. А именно – деца, домашни любимци и други хора. Причината за това е функцията „Хибриден автофокус“, която предвижда позицията на движещите се тела и намалява до минимум размазването в кадъра. Sony не са забравили и за любителите на селфитата. 13-мегапикселовата предна камера прави и страхотни селфита, дори и при много ниска светлина.

За да се радваш на снимките на Sony Xperia X трябва и добър дисплей


Sony Xperia X притежава 5-инчов Full HD дисплей TRILUMINOS™, който ще ти позволи да се насладиш на всяко изображение в пълния му блясък. Размерът му може да не звучи твърде впечатляващо, но това е напълно в тон с неговия компактен цялостен дизайн, а и качеството му е на ниво.

Оставете зарядното си вкъщи - Sony Xperia X ще издържи


Особено отличителна характеристика на Sony Xperia X е дългият живот на батерията му. От Sony са категорични, че устройството издържа до два дни с едно зареждане. За да го докажат, те са подложили Xperia X на сериозни лабораторни тестове, които включват разговори по телефона, чат, сърфиране на интернет, гейминг и т.н. В общи линии – изпробвали са всичко, което средностатистическият потребител би искал от своя смартфон. Ако активираш т.нар. „STAMINA Mode“ на устройството си, ще удължиш работата му чувствително.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 3XL с Екстра нет+информация
препоръчителен план
11.99 лв.
49.98
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
17.99 лв.
35.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
19.50 лв.
29.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
20.50 лв.
25.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
21.50 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
23.50 лв.
16.98
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Xperia X
Размер:143 x 69 x 7.7Тегло:152 г
Батерия:2490 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.