Sony Xperia X
Xperia X

Sony Xperia X

Цена на изплащане:11.99 лв./мес.
Цена в брой:199.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

 • 5.0" Full HD дисплей
 • 1.8 GHz двуядрен процесор + 1.4 GHz четириядрен процесор
 • 23 MP основна камера + 13 MP селфи камера
 • 3 GB RAM, 32 GB вградена памет
 • Супер издръжлива батерия

Sony Xperia X може да е среден клас, но диша във врата на високите

Снимай в движение, снимай при лошо осветление, снимай навсякъде

Компактният дизайн на Sony Xperia X ще пасне точно в ръката ти. 5-инчовият смартфон Sony Xperia X ще пасне идеално в ръката ти, благодарение на компактните си размери и заобления си дисплей. Удобството се допълва чудесно и от гладкия метален гръб на устройството. Всичко това, в комбинация с едноцветния, изчистен дизайн превръща Sony Xperia X в истинска радост за окото.

Снимай без риск от размазване със Sony Xperia X


С 23-мегапикселовата камера можеш да уловиш дори и най-трудните за снимане „обекти“. А именно – деца, домашни любимци и други хора. Причината за това е функцията „Хибриден автофокус“, която предвижда позицията на движещите се тела и намалява до минимум размазването в кадъра. Sony не са забравили и за любителите на селфитата. 13-мегапикселовата предна камера прави и страхотни селфита, дори и при много ниска светлина.

За да се радваш на снимките на Sony Xperia X трябва и добър дисплей


Sony Xperia X притежава 5-инчов Full HD дисплей TRILUMINOS™, който ще ти позволи да се насладиш на всяко изображение в пълния му блясък. Размерът му може да не звучи твърде впечатляващо, но това е напълно в тон с неговия компактен цялостен дизайн, а и качеството му е на ниво.

Оставете зарядното си вкъщи - Sony Xperia X ще издържи


Особено отличителна характеристика на Sony Xperia X е дългият живот на батерията му. От Sony са категорични, че устройството издържа до два дни с едно зареждане. За да го докажат, те са подложили Xperia X на сериозни лабораторни тестове, които включват разговори по телефона, чат, сърфиране на интернет, гейминг и т.н. В общи линии – изпробвали са всичко, което средностатистическият потребител би искал от своя смартфон. Ако активираш т.нар. „STAMINA Mode“ на устройството си, ще удължиш работата му чувствително.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 3XL с Екстра нет+информация
препоръчителен план
11.99 лв.
74.98
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
17.99 лв.
35.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
19.50 лв.
29.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
20.50 лв.
25.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
21.50 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
23.50 лв.
16.98
Мтел без граници 3XLинформация
11.99 лв.
70.99
Мтел без граници 2XLинформация
19.50 лв.
31.99
Мтел без граници XLинформация
20.50 лв.
25.99
Мтел без граници Lинформация
21.50 лв.
21.99
Мтел без граници Минформация
23.50 лв.
17.99
Мтел без граници Sинформация
27.99 лв.
12.99
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Xperia X
Размер:143 x 69 x 7.7Тегло:152 г
Батерия:2490 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.