Huawei Y6 pro
Y6 pro

Huawei Y6 pro

Цена на изплащане:1.99 лв./мес.
Цена в брой:39.98 лв.
  • 5.0" IPS LCD дисплей
  • 1.3 GHz четириядрен
  • 13 MP основна камера + 5 MP селфи камера
  • 2 GB RAM, 16 GB вградена памет
Избери план

На крачка от високия клас
с Huawei Y6 pro

Запознай се със смартфона, който може да стои буден по-дълго от теб!

Huawei Y6 pro е с дизайн, вдъхновен от природата. Няма как да го объркаш, дори и да го гледаш в гръб. Причината е изключително характерната текстура на задния капак на устройството. От Huawei обясняват, че вдъхновението им е дошло от вълничките, които остават във водата. Със своите 9,7 мм профил и тегло от 160 грама, смартфонът успява да остане удобен за носене, въпреки скритата под капака масивна батерия.

С Huawei Y6 pro ще се почувстваш като професионален фотограф


Животът се случва твърде бързо, за да се задоволиш с обикновени снимки. Затова Huawei Y6 pro ти дава възможността да направиш 10 с едно движение на ръката си. Основната камера е 13-мегапикселова, а предната – 5, което обещава качествени снимки и селфита. Устройството ще отговори на изискванията и на най-запалените фотографи с добрите си панорамни снимки и допълнителни персонализирани настройки.

С Huawei Y6 pro имаш достатъчно батерия и за другите


С опцията “Reverse Charge” (или „обратно зареждане“) можеш да помогнеш на приятел в беда като споделиш енергията на батерията си. Самата тя е с внушителния капацитет от 4000 милиампер часа. С други думи – производителите изчисляват, че с Huawei Y6 pro ще се наслаждаваш на 116 часа музика, 39 часа разговори, 18 часа видео или 15 часа сърфиране в интернет.

Работи бързо, удобно и по свой вкус с Huawei Y6 pro


4-ядреният процесор MediaTek MT6735P е винаги готов за сериозни натоварвания, но това не е единственото, което гарантира удобство за крайния потребител. За това се грижат и 2GB RAM и 16GB памет. Освен това, можеш да сменяш между два различни изгледа на потребителския интерфейс, които да отговорят на твоя начин на живот и маниер на работа с Huawei Y6 pro.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел безкрай 3XLинформация
препоръчителен план
1.99 лв.
69.99 лв.
Мтел безкрай 2XLинформация
3.50 лв.
33.99 лв.
Мтел безкрай XLинформация
7.50 лв.
23.99 лв.
Мтел безкрай Lинформация
8.50 лв.
19.99 лв.
Мтел безкрай Mинформация
10.50 лв.
15.99 лв.
Мтел безкрай Sинформация
13.99 лв.
11.99 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:Y6 pro
Размер:143.1?71.8 ?9.7Тегло:160 г
Батерия:4000 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.