Huawei P9 Lite
P9 Lite

Huawei P9 Lite

Цена на изплащане:7.99 лв./мес.
Цена в брой:149.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

  • 5.2" IPS дисплей
  • 1.7 GHz осемядрен + 2.0 GHz четириядрен процесор
  • 13 MP основна камера + 8 MP селфи камера
  • 2 GB RAM, 16 GB вградена памет

Погрижи се за имиджа си с истински майстор на фотографията


Huawei P9 lite ще ти помогне да разкриеш красотата на света около теб със своята 8-мегапикселова предна камера. Смартфонът може да се похвали и с широкоъгълен 27-милиметров обектив, който ще ти помогне да запечаташ всяка красива гледка, която откриеш. Устройството е истински майстор на селфитата. Чувствителен към околната светлина, Huawei P9 lite сам преценява как да се настрои за перфектната снимка.

Потопи се в цветове с InCell технологията на Huawei P9 lite


Благодарение на InCell технологията вече практически няма разстояние между дисплея и стъкленото покритие. Размерът на дисплея от 5,2 инча, в комбинация с резолюция от 1080 х 1920 обещава удобна работа и ясна визуализация, дори на най-малките разлики в цветовете. Има и още една причина за качествения образ: 424 пиксела на всеки инч от дисплея!

Сигурност само с едно докосване


Huawei P9 lite разполага с 3D сензор за пръстови отпечатъци исистема за сигурност ARM®TrustZone®, за разпознаване. С други думи - важната за теб информация ще бъде достъпна само в твоите ръце. По този начин от Huawei гарантират комфортна работа с твоя смартфон и усещане за допълнителна сигурност.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 5XLинформация
препоръчителен план
7.99 лв.
49.99
Мтел без граници 4XLинформация
9.99 лв.
36.99
Мтел без граници 3XLинформация
11.99 лв.
32.99
Мтел без граници 2XLинформация
13.50 лв.
26.99
Мтел без граници XLинформация
14.99 лв.
24.99
Мтел без граници Lинформация
15.99 лв.
19.99
Мтел без граници Минформация
16.99 лв.
15.99
Мтел без граници Sинформация
17.50 лв.
11.99
Мтел без граници XSинформация
17.50 лв.
9.99
Цена при запазване на настоящ абонаментен планинформация
16.99 лв.
0.00
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:P9 Lite
Размер:146.8 x 72.6 x7.5 ммТегло:149 г
Батерия:3000 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.