Lenovo Vibe C
Vibe C

Lenovo Vibe C

Цена в брой:1.00 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

  • 5.0" TFT-TN дисплей
  • 1.1GHz четириядрен процесор
  • 5 МР основна камера + 2 МР селфи камера
  • 1 GB RAM,8 GB вградена памет
Избери план

Много функции на едно място и на добра цена в Lenovo Vibe C

Дисплеят на Lenovo Vibe C е идеален за мултимедия

Няма значение дали искаш да гледаш филми в движение, да провеждаш видео разговори или просто да разгледаш снимки. При всяко положение ще можеш да се насладиш на много богати цветове и ясни детайли с 5-инчовия дисплей на Lenovo Vibe C. Резолюцията на устройството е 854х480 пиксела, което е напълно достатъчно за твоето забавление.

Запознай се с приятелите на Lenovo Vibe C – Android и Snapdragon


Имаш поне две причини да си сигурен, че ще работиш бързо и безпроблемно с твоя Lenovo Vibe C. Като начало устройството идва при теб с бърз 32-битов четириядрен процесор Snapdragon, който му позволява да се справи с натоварването от работата. Втората причина се крие в операционната му система. Lenovo Vibe C работи с Android 5.1 Lollipop, отговарящ перфектно и на неговите, и на твоите нужди.

Lenovo Vibe C e бърз 4G смартфон на разумна цена


С Lenovo Vibe C няма нужда да се колебаеш между бюджетен или бърз 4G смартфон. Това устройство е и двете. С него ще можеш да сърфираш в интернет със впечатляващите скорости от 150 Mbps за сваляне и 50 Mbps за качване в глобалната мрежа. Смартфонът все повече става средство за достъп до необятния онлайн свят и от Lenovo явно разбират това.

Лесно можеш да смениш батерията на Lenovo Vibe C


Lenovo Vibe C разполага с батерия с капацитет 2300 mAh (милиампер часа). С други думи – ще можеш да работиш и да се забавляваш в продължение на цял ден. А когато батерията свърши, можеш изключително лесно да я замениш с друга напълно заредена резервна.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
3.99 лв.
35.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
4.50 лв.
29.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
5.50 лв.
25.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
6.50 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
6.99 лв.
16.98
Мтел без граници 2XLинформация
4.50 лв.
31.99
Мтел без граници XLинформация
5.50 лв.
25.99
Мтел без граници Lинформация
6.50 лв.
21.99
Мтел без граници Минформация
6.99 лв.
17.99
Мтел без граници Sинформация
7.99 лв.
12.99
Виж всички тарифни планове
Производител:LenovoМодел:Vibe C
Размер:143.5 x 71.8 x 8.95 ммТегло:166 г.
Батерия:2 300 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мрежи и Безжични Връзки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Връзка за данни“ Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → “Мрежи и Безжични Връзки” „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

*Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.