Huawei P9
P9

Huawei P9

Цена на изплащане:22.99 лв./мес.
Цена в брой:439.99 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

  • 5.2" IPS дисплей
  • 2.5GHz четириядрен процесор + 1.8GHz четирядрен процесор
  • двойна 12 MP основна камера + 8 MP селфи камера
  • 3 GB RAM, 32 GB вградена памет

Преоткрий смартфон фотографията
с новия Huawei P9


Смартфонът, чиято камера е създадена заедно с легендарната марка в света на изображенията Leica.

Удивителна двойна камера


Huawei и Leica създадоха заедно устройство със зашеметяващи способности да прави висококачествени фотографии. Двете задни камери на Huawei P9 работят в синхрон, за да позволят на потребителя да създадат изображения с изключителни детайли, дълбочина и цвят. RGB камерата на смартфона специализира в улавянето на цвета, докато монохромната камера е невероятна в постигането на детайла в снимката. P9 наистина изпъква в по-тъмни условия, тъй като дизайна на двойната камера гарантира улавянето на повече светлина и детайли.

Бързо, ясно и точно заснемане


В допълнение на двойната камера на Huawei P9 идва и мощен хардуер. Технологията за хибриден фокус с три методологии - лазер, калкулация на дълбочината и контраст, автоматично избира тази, която ще постигне най-добри резултати във всяка една обстановка. Фокусът вече не е проблем. 

Софтуер за професионални ефекти на фотографията


Huawei P9 е снабден с богата палитра от режими и ефекти за заснемане, с която да прекрачите границата на обикновеното снимане и да започнете да правите арт-фотографии. Широк обектив, монохромен режим, различни филтри са само част от екстрите, които ще пренесат смартфона ви в света на истинската фотография.

Елегантен дизайн с прецизност в детайли


Huawei P9 идва уникален и зашеметяващ, поставящ нови стандарти в индустриялния дизайн. Смартфонът е впечатляващ – с 2.5 висок клас заоблено стъкло и алумини, чийто ръбове са извинити чрез технология, ползваща диамант за максимален баланс и усещане. Зад стъклото е още един отличаващ смартфона детайл – дисплея. Той е 5,2 инча, с FHD технология, която предлага 96% насищане на цветовете и висок контраст.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 3XL с Екстра нет+информация
препоръчителен план
22.99 лв.
49.98
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
24.50 лв.
35.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
25.50 лв.
29.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
27.99 лв.
25.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
29.99 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
30.99 лв.
16.98
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:P9
Размер:145x 70.9x6.95 ммТегло:144 гр.
Батерия:3000 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.