Asus ZenPad Z380
ZenPad Z380

Asus ZenPad Z380

Цена на изплащане:7.99 лв./мес.
Цена в брой:149.99 лв.
  • 8" PSP дисплей
  • 1.2 GHz четириядрен процесор
  • 5 МР основна камера + 2 МР селфи камера
  • 1 GB RAM, 16 GB вградена памет

Модeрен дизайн


Asus ZenPad Z380 8.8 е с дизайн, който следва линията на хармония между красота и функционалност с изчистени линии и елегантно покритие с кожена текстура. Полираната метална рамка на таблета е акцент, който привлича вниманието. Металната рамка е непроводима, подсилена с помощта на вакуумна вулканизация за защита на дисплея.
Ергономично заоблени ръбове осигуряват удобен захват, като в същото време допринасят за премиум усещане.

Удобен и ярък дисплей


Asus ZenPad Z380 е 8-инчов таблет. Дисплея е защитен с помощта на вакуумна вулканизация. Страхотното визуално изживяване се допълва от Asus Visual Master, който събира в себе си ексклузивни техологии, хардуер и софтуер, за да оптимизира всички аспекти на дисплея – констраст, острота, наситеност на цвета, яснота на картината и яркост. Резултатът е невероятно реалистична картина.

Мощна батерия и силен звук


Asus ZenPad Z380 разполага със силна батерия, която може да издържи до 6 часа след зареждане, предавайки филми, картини, снимайки или създавайки силен звук , благодарение на 6 говорителя.

с абонамент за:
Виж всички тарифни планове

с абонамент за:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел сърф 2XLинформация
препоръчителен план
7.99 лв.
40.99
Мтел сърф XLинформация
7.99 лв.
33.99
Мтел сърф Lинформация
9.99 лв.
26.99
Мтел сърф Минформация
11.99 лв.
20.99
Мтел сърф Sинформация
12.99 лв.
16.99
Мтел сърф XSинформация
14.99 лв.
10.99
Виж всички тарифни планове
Производител:AsusМодел:ZenPad Z380
Размер:209 мм x 123 x 8.5 мм Тегло:350 г
Батерия:4000 mAh
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Промоционалните офертите за закупуване на устройство с тарифен план „Трансфер S” или по-висок важат за нови и съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.