Huawei GX8
GX8

Huawei GX8

Цена в брой:1.00 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

  • 5.5" IPS дисплей
  • 1.5 GHz четириядрен процесор + 1.2 GHz четириядрен процесор с 64-битова архитектура
  • 13 MP основна камера + 5 MP селфи камера
  • 3 GB RAM, 32 GB вградена памет

В животa няма повторение. Улови всеки миг с Huawei GX8


Камера, снабдена с изцяло нова технология


Всеки иска да изглежда перфектно на снимки. С Huawei GX8 това е напълно възможно. Смартфонът е снабден с 13-мегапикселова камера, с оптична стабилизация на изображението. Широкоъловата 28 mm леща е способна да заснеме изключително ясни картини дори и в неблагоприятни условия. Телефонът е снабден и с функция за снимки при ниска осветеност на средата, както и със саморегулираща се светкавица.

Метален корпус с впечатляваща изработка


Huawei GX8 разполага с метален корпус, изработен на 90% от висококачествен алуминий. Подобна класната изработка слага красотата и баланса в ръцете на собственика на този смартфон. Устройството разполага и с 5.5" 1920x1080 FHD дисплей, който е специално изработен с почти незабележима извивка, която обаче допълнително го предпазва от напукванe след изпускане.

Богато аудио изживяване


Смартфонът Huawei GX8 е снабден със специални вградени колонки, с които да слушате вашата музика с високо качество дори и без слушалки. Високоговорителят е разположен в долната част на корпуса на телефона и е последният елемент, който допълва перфектната симетрия в дизайна на устройството.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
1.99 лв.
33.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
9.50 лв.
27.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
9.99 лв.
23.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
12.99 лв.
19.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
17.50 лв.
14.98
Мтел без граници 2XLинформация
9.50 лв.
30.99
Мтел без граници XLинформация
9.99 лв.
24.99
Мтел без граници Lинформация
12.99 лв.
20.99
Мтел без граници Минформация
17.50 лв.
16.99
Мтел без граници Sинформация
20.99 лв.
11.99
Виж всички тарифни планове
Производител:HuaweiМодел:GX8
Размер:152 x 76.5 x 7.5Тегло:167 гр
Батерия:3 000 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на две карти“ (избира се SIM1 или SIM2)→ „Мобилни данни по подразбиране“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“→ “Мобилна мрежа“ →„Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.