Lenovo P70
P70

Lenovo P70

Цена на изплащане:6.99 лв./мес.
Цена в брой:159.98 лв.
 • 5.0 инча IPS дисплей
 • 1.7 GHz осемядрен процесор с 64-битова архитектура
 • 13 МР основна камера + 5 МР селфи камера
 • 2 GB RAM, 16 GB вградена памет
 • Супер издръжлива батерия

Lenovo P70

Създаден за работа и забавление

Мощна батерия


Lenovo P70 е за хора, който използват телефона си 24/7 както за работа, така и за забавление. Тънък, лек и удобен, той дава възможност за съвместяване на 2 отделни номера. Невероятно мощната батерия може да бъде използвана и за зареждане на други мобилни устройства с USB.

Отлична камера


Въоръжен с основна 13 МР камера с LED светкавица и 5 МР селфи камера, Lenovo P70 може да се похвали с опростен интерфейс на приложението за камера. Насладете се на възможността да използвате различните режими за снимане и жестови контрол, както и да направите своето перфектно селфи с функциите за разкрасяване.

MediaTek True8Core процесор


Мощният 8 ядрен процесор позволява плавната работа с устройството и едно незабравимо мултимедийно изживяване. Телефонът работи гладко, дори и когато са отворени повече приложения, като процесорът позволява и лесно и бързо превключване от едно приложение към друго.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел безкрай 3XLинформация
препоръчителен план
6.99 лв.
69.99 лв.
Мтел безкрай 2XLинформация
10.99 лв.
33.99 лв.
Мтел безкрай XLинформация
11.50 лв.
23.99 лв.
Мтел безкрай Lинформация
11.99 лв.
19.99 лв.
Мтел безкрай Mинформация
14.99 лв.
15.99 лв.
Мтел безкрай Sинформация
15.99 лв.
11.99 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:LenovoМодел:P70
Размер:71,8мм х 8.9мм х 142ммТегло:149 гр.
Батерия:4000 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мрежи и Безжични Връзки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Връзка за данни“ Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → “Мрежи и Безжични Връзки” „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

*Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Промоционалните офертите за закупуване на устройство с тарифен план „Трансфер S” или по-висок важат за нови и съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.