Microsoft Lumia 550
Lumia 550

Microsoft Lumia 550

Цена на изплащане:3.99 лв./мес.
Цена в брой:59.99 лв.
  • 4.7” HD LCD дисплей
  • 1.1 GHz четириядрен процесор
  • 5МР камера, 1GB RAM, 8GB памет
  • Windows 10

По-бърз за важните неща


Microsoft Lumia 550 работи със същия Windows 10, който е на вашия компютър и ви дава достъп до един и същ набор от приложения, документи и услуги на различните ви устройства. Операционната система продължава да бъде все по-добра, с най-новите актуализации от Microsoft. За тази страхотна цена, можете да получите 4G LTE смартфон със супербърз интернет, задвижван от най-новият четириядрен процесор Qualcomm® Snapdragon ™ и 4,7 "HD дисплей.

Идеалният партньор за вашият компютър


Вземете познатия Windows от вашия компютър на вашата Lumia 550.С една операционна система, един магазин и един набор от приложения на всичките ви устройства, вие ще бъдете по-продуктивни.

Работете по-бързо през целия ден


Lumia 550 е най-достъпната Lumia с 4G LTE връзка, която ви дава възможност да бъдете свързани през целия ден с вашия имейл. Също така можете бързо да качите вашите файлове в One Drive и да се насладите на стрийминг съдържание върху HD дисплея, който работи без забавяне.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел безкрай 2XLинформация
препоръчителен план
3.99 лв.
33.99 лв.
Мтел безкрай XLинформация
4.50 лв.
23.99 лв.
Мтел безкрай Lинформация
4.99 лв.
19.99 лв.
Мтел безкрай Mинформация
6.50 лв.
15.99 лв.
Мтел безкрай Sинформация
7.50 лв.
11.99 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:MicrosoftМодел:Lumia 550
Размер:9.9x67.8x136.1mmТегло:141.9 g
Батерия:2100 mAh
  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Промоционалните офертите за закупуване на устройство с тарифен план „Трансфер S” или по-висок важат за нови и съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.

Други Microsoft устройства