LG Bello II
Bello II

LG Bello II

Цена на изплащане:2.99 лв./мес.
Цена в брой:49.99 лв.
  • 5.0” FWVGA IPS дисплей
  • 1.3 GHz четириядрен процесор
  • 5 МР камера, 1 GB RAM
  • 8 GB памет за черния цвят, 4 GB памет за белия цвят

Снимай със замах с LG Bello II


Светът изглежда по-добре на екрана на LG Bello II
Време е да разшириш смело хоризонта си с дисплей, който ще ти даде по-широк поглед върху света. Всичко това е възможно благодарение на 5-инчовия екран на LG Bello II. Сърфирането в интернет е още по-забавно, снимките и видеата са със страхотна резолюция, а писането с приятели и размяната на стикери във Viber е истинска веселба.

5MP основна камера и 2MP камера за селфи


С 5 мегапикселовата основна камера на LG Bello II улавяш точните моменти в точното време с чудесно качество. Предната камера на смартфона идва с 2 мегапиксела за селфи, което разкрива богатство от детайли.

Активирай напълно безплатно Екстра Viber със 100 MB мобилен интернет и 3 GB към Viber за период от 30 дни.

Активирай за 30 дни

Мощна батерия и бърз процесор с LG Bello II


Какво по-хубаво от бърз смартфон с издръжлива батерия. Четириядреният 1.3GHz процесор и 2540mAh батерия на LG Bello II са точно това, което търсиш в твоя нов смартфон. Благодарение на 1GB RAM ще прескачаш от приложението към приложение, а с 8GB вградена памет, ще можеш да теглиш файлове и съхраняваш повече снимки и видео клипове. Батерията определено е забелжителна за смартфон от този клас.

Усмихни се широко и просто му помахай


Заснемането на селфи вече не е това, което беше благодарение на функцията Gesture Shot. Хващаш смартфона в ръка, усмихваш се и помахваш с ръка, присвивайки пръсти надолу. Толкова е просто и лесно. Твоето селфи определено ще събере много харесвания в социалните мрежи, а можеш директно да го изпратиш и по Viber.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел безкрай 2XLинформация
препоръчителен план
2.99 лв.
33.99 лв.
Мтел безкрай XLинформация
4.50 лв.
23.99 лв.
Мтел безкрай Lинформация
4.99 лв.
19.99 лв.
Мтел безкрай Mинформация
5.99 лв.
15.99 лв.
Мтел безкрай Sинформация
8.99 лв.
11.99 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:LGМодел:Bello II
Размер:140.8 x 71.6 x 9.6 mmБатерия:2540mAh / Li-ion

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → “Предоставяне на връзка и мрежи” → “Мобилни мрежи” → „Мобилни данни“ → Включено.

*Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

*За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Предоставяне на връзка и мрежи“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

*Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Промоционалните офертите за закупуване на устройство с тарифен план „Трансфер S” или по-висок важат за нови и съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.