Sony Xperia Z5
Xperia Z5

Sony Xperia Z5

Цена на изплащане:33.99 лв./мес.
Цена в брой:729.98 лв.
  • 5.2” Full HD IPS дисплей
  • 2 GHz четириядрен процесор + 1.5 GHz четириядрен процесор с 64-битова архитектура
  • 23 МР камера, 3 GB RAM, 32 GB памет

Изборът на Бонд


Влюбени в снимките


Xperia Z5 разполага с най-новия широк 1/2.3 Exmor RS for mobile 23MP сензор и F2.0 G обектив на Sony. Това е първият, базиран на изцяло нова концепция, модул за смартфон камера от Xperia Z1 насам, създаден с αTM технологиите от сменяемите обективи на Sony за ясни и кристални изображения всеки път.

Най-бързия автоматичен фокус


Камерата предлага мощна комбинация от скорост и прецизност, за да улови моментите с лекота и за части от секундата. Тя осигурява рекордна скорост от само 0.037 секунди – по-бързо дори от едно мигване на човешкото око (средно между 0.1 -0.4 секунди).

Създадени за живота на всеки – идентично първокласно изживяване в набор от форм фактори


Разработен от водещи дизайнери в творческите звена на Sony в Швеция и Япония, Xperia Z5 има гладка, излята форма с метална рамка и гръб от матирано стъкло. Той е впечатляващо елегантен, но е и водоустойчив за максимално удобство в ежедневието. С 5.2-инчов екран, получавате голям дисплей, вплетен в уникален външен вид, вдъхновен от тенденциите в модата и дизайна за сезон Есен-Зима 2015.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел безкрай 3XLинформация
препоръчителен план
33.99 лв.
69.99 лв.
Мтел безкрай 2XLинформация
34.50 лв.
33.99 лв.
Мтел безкрай XLинформация
35.50 лв.
23.99 лв.
Мтел безкрай Lинформация
36.50 лв.
19.99 лв.
Мтел безкрай Mинформация
45.50 лв.
15.99 лв.
Мтел безкрай Sинформация
47.50 лв.
11.99 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SonyМодел:Xperia Z5
Размер:146 x 72 x 7.3 ммТегло:154 г
Батерия:2900 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Мрежа за данни“ → Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Още“ → „Мобилни мрежи“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

 

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 24 месеца. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Промоционалните офертите за закупуване на устройство с тарифен план „Трансфер S” или по-висок важат за нови и съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.