Lenovo A1000
A1000

Lenovo A1000

Цена в брой:1.00 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН И СПЕСТИ 1 абонаментна такса

  • 4.0” WVGA TFT-TN дисплей
  • 1.3 GHz четириядрен процесор
  • 5 МР камера, 1 GB RAM, 8 GB памет
  • Специална цена при поръчка онлайн
Избери план

Достъпно невероятен


Превърнете допира си до Android смартфон в уникално преживяване с Lenovo A1000. Вземете най-доброто съотношение между цена и качество, с което ще получите страхотен смартфон с всички необходими функционалности.

Уловете перфектния момент и го споделете


Снимки, споделяне в социалните мрежи, видео клипчета и най-новите приложения – всичко става бързо и лесно благодарение на четириядрен процесор, 3G свързаност и предостатъчно място за съхранение. Четириинчовият екран прави гледането на видео и снимки удобно и достъпно. Двете сим-карти, с които работи телефона, позволяват да комбинирате два телефонни номера в едно устройство.

Целият свят е в дланта на ръката


Андроид Lollipop и бързата 3G свързаност подобрява изживяването, като винаги ви държи свързани със света. Lenovo A1000 e перфектната комбинация от лесен достъп до съдъжание и удобна употреба с една ръка. Дизайнът е стилен и елегнатен, подобаващ за Lenovo – един от най-търсените производители на смартфони през последните години.

Ако поръчаш онлайн получаваш 1 месечна такса отстъпка от избрания абонаментен план, а доставката ще е за наша сметка.

Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел без граници 2XL с Екстра нет+информация
1.50 лв.
35.98
Мтел без граници XL с Екстра нет+информация
2.50 лв.
29.98
Мтел без граници L с Екстра нет+информация
2.99 лв.
25.98
Мтел без граници М с Екстра нет+информация
4.99 лв.
21.98
Мтел без граници S с Екстра нет+информация
5.99 лв.
16.98
Мтел без граници 2XLинформация
2.50 лв.
31.99
Мтел без граници XLинформация
2.99 лв.
25.99
Мтел без граници Lинформация
4.99 лв.
21.99
Мтел без граници Минформация
5.99 лв.
17.99
Мтел без граници Sинформация
6.99 лв.
12.99
Виж всички тарифни планове
Производител:LenovoМодел:A1000
Размер:124.5x64.0x10.6 ммТегло:132 гр
Батерия:2000mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мрежи и Безжични Връзки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Ако апаратът е с 2 SIM, от „Настройки“ → “Управление на SIM“ → „Връзка за данни“ Избира се SIM от която ще се използва Интернет.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → “Мрежи и Безжични Връзки” „Още“→ “Мобилна мрежа“ → „Данни в роуминг“ → Включено.

*Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.