Samsung Galaxy S5 Neo
Galaxy S5 Neo

Samsung Galaxy S5 Neo

Цена на изплащане:16.99 лв./мес.
Цена в брой:339.98 лв.
  • 5.1 инчов Full HD Super AMOLED дисплей
  • 1.6 GHz осемядрен процесор
  • 16 МР камера, 2 GB RAM, 16 GB памет

Super AMOLED дисплей


Super AMOLED дисплеят на Samsung Galaxy S5 Neo осигурява добър контраст и яркост. Благодарение на 5.1-инчовият екран с Full HD резолюция и гъстота на пикселите от 432 ppi, ще се насладиш на ясна картина, реалистични цветове и висока детайлност. Независимо къде се намираш докато разглеждаш снимки или играеш игри, ще получиш страхотно визулано изживяване благодарение на автоматичната оптимизация на екрана.

Прахо и водоустойчив


Samsung Galaxy S5 Neo е със сертификат IP67 за прахо и водоустойчивост и вече не е нужно да се съобразяваш с атмосферните условия. Можеш да го вземеш навсякъде, където пожелаеш, без да се притесняваш, че ще го намокриш. Смартфонът издържа до 30 минути под вода при дълбочина до 1 метър.

По-контрастни снимки


За по-качествени, ярки и контрастни снимки, дори при по-слаба осветеност, основната камера на Samsung Galaxy S5 Neo е цели 16-мегапиксела, разполага с LED светкавица и функция автофокус. С 5-мегапикселовата предна камера с функция Wide Selfie получаваш по-широк обхват на кадъра. Сега вече ще можеш да се снимаш с приятелите си без да изключваш никого от снимката.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел безкрай 3XLинформация
препоръчителен план
16.99 лв.
69.99 лв.
Мтел безкрай 2XLинформация
19.99 лв.
33.99 лв.
Мтел безкрай XLинформация
21.50 лв.
23.99 лв.
Мтел безкрай Lинформация
25.99 лв.
19.99 лв.
Мтел безкрай Mинформация
29.50 лв.
15.99 лв.
Мтел безкрай Sинформация
29.99 лв.
11.99 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy S5 Neo
Размер:142 x 72.5 x 8.1 ммТегло:145 гр
Батерия:Li-Ion 2800 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.