Samsung Galaxy Xcover 3
Galaxy Xcover 3

Samsung Galaxy Xcover 3

Цена на изплащане:2.99 лв./мес.
Цена в брой:49.99 лв.
 • Солиден дизайн, повишена издръжливост, IP67
 • Водоустойчиви USB жак и жак за слушалки и дълъг живот на батерията
 • 5 МР камера, 1.5 GB RAM, 8 GB памет
 • 4.5" TFT PLS капацитивен дисплей
 • 1.2GHz четириядрен процесор

Samsung X Cover 3

Защитен от прах и вода


Samsung X Cover 3 e най - доброто попълнение в серията на устойчиви смартфони. Притежава IP67 сертификат, който осигурява устойчивост при потапяне във вода до 1 метър за до 30 минути. Корпуса е здрав, покрива военния стандарт 810 G, което означава, че гарантира и устойчивост на изпускане от 1,2 метра височина и предоставя възможност телефона да запечата всекяко едно екстремно изживяване на ползвателя.

Практичен дизайн


Samsung X Cover 3 e с тънък корпус, което го прави лесен за използване и държане с една ръка. Устройството е сравнително леко, едва 154 гр. Всички usb портове , както и входа за слушалки са водоустойчиви, което подсигурява дълготрайно и безпроблемно използването им, без значение в каква околна среда се намирате. Samsung X Cover 3 може да се използва дори и ако носите ръкавици, нужно е само да натиснете клавиша X cover за достъп до най- често употребяваните приложения.

Голям дисплей и дълъг живот на батерията


Samsung X Cover 3 разполага с 4,5 инчов дисплей , четириядрен процесор и 8GB вградена памет. Основната камера е 8MP , а камерата за селфи е 2MP . Благодарение на издръжливостта си под вида, можете да направите чудесни снимки под морската повърхност. Батерията е със заряд 2,2000 mAh , което предоставя изключителното удобство да използвате функциите на телефона продължително време, без да е необходимо да се тревожите, че зарядното е далеч от Вас.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел безкрай 3XLинформация
препоръчителен план
2.99 лв.
69.99 лв.
Мтел безкрай 2XLинформация
7.99 лв.
33.99 лв.
Мтел безкрай XLинформация
8.99 лв.
23.99 лв.
Мтел безкрай Lинформация
9.99 лв.
19.99 лв.
Мтел безкрай Mинформация
12.99 лв.
15.99 лв.
Мтел безкрай Sинформация
14.50 лв.
11.99 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy Xcover 3
Размер:132.9 x 70.1 x 9.95ммТегло:154 гр
Батерия:2 200 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

 • Всички цени са с ДДС.
 • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
 • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
 • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
 • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
 • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.