Samsung Galaxy Note 4
Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4

Цена на изплащане:22.99 лв./мес.
Цена в брой:499.99 лв.
  • 5.7-инчов Super AMOLED Capacitive дисплей
  • 1.9GHz четириядрен процесор +1.3GHz четириядрен процесор
  • 16MP камера, 3GB RAM, 32GB памет
Избери план

Samsung Galaxy Note 4

Елегантен дизайн


Samsung Galaxy Note 4 e с изключително фин и елегантен дизайн. Екрана е заобиколен от метална диамантено шлифована рамка, а задния капак е от изкуствена кожа, която е обработена с цел по-бавното й износване при употреба. Дисплея е 5,7 инча , наличен е home бутон, който е с тънка, сива рамка, а сензорните бутони от двете му страни светят само , когато ги използвате.

Първокласен екран


Дисплея на Samsung Galaxy Note 4 е с технология Super Amuled , която освен великолепни цветове, носи и енергоефективност. Цветовете са наситени и претежават силен контраст. Екрана е оптимизиран за четене на електронни книги или сърфиране в интернет. Устройството е оборудвано с ultra power saving mode режим, който позволява да останете онлайн по – дълго време без нужда от зареждане. Дисплея става черно – бял и можете да използвате единствено най- основновните функции на телефона.

Мощна батерия и чудесна камера


Двете камери са подобрени в сравнение с предишни модели, добавена е опция за фокусиране на избрани елементи при снимане. Предната камера поддържа широк ъгъл за правене на селфи. Задната камера е 16 мега пиксела, като под нея се намира сензор за пулс, ако пожелаете да премерите пулса си в различни емоционални състояния. Батерията е със заряд 3220 mAh , скоростта на зареждане е подобрена, а времето на разговор след едно зареждане може да бъде над 30 часа.

Писалка S pen


Koмуникацията е по – атрактивна и лесна с усъвършенстваната писалка.Благодарение на S pen можете да пишете ръкописно върху екрана на Samsung Galaxy Note 4.
Моля, изберете: илиилиили
с абонамент за:
и цена:
Абонаментен планЦена на изплащане
за устройство
Месечна такса за
абонаментен план
Общо такси на месец за
устройство и абонаментен план
Мтел безкрай 3XLинформация
препоръчителен план
22.99 лв.
69.99 лв.
Мтел безкрай 2XLинформация
31.50 лв.
33.99 лв.
Мтел безкрай XLинформация
32.50 лв.
23.99 лв.
Мтел безкрай Lинформация
38.50 лв.
19.99 лв.
Мтел безкрай Mинформация
41.50 лв.
15.99 лв.
Мтел безкрай Sинформация
43.99 лв.
11.99 лв.
Виж всички тарифни планове
Производител:SamsungМодел:Galaxy Note 4
Размер:153.5x78.6x8.5 mmТегло:176 g
Батерия:3220 mAh

За да активирате достъпа до данни в Мобилната мрежа, е необходимо да сложите отметка на опция „Мобилни данни“ от „Настройки“ → „Мобилни данни“ → Включено.

Необходимо е Wi-Fi да е изключен от „Настройки“ → Wi-Fi → Изключено.

За достъп до мобилни данни в роуминг : „Настройки“ → „Мобилни данни“ и „Данни в роуминг“ → Включено.

  • Всички цени са с ДДС.
  • Посочените цени в брой са валидни при сключване на нов абонамент за съответния тарифен план за срок от 2 години. Цените на изплащане са за месечни вноски по договор за продажба на изплащане за срок от 2 години и нов 2-годишен абонамент за посочения тарифен план.
  • Офертите за закупуване на устройство важат за нови и за съществуващи клиенти с изтекъл или изтичащ в рамките на три месеца договор за абонаментния план.
  • Офертата за продажба в брой или на изплащане е валидна за лица, които към датата на сключване на договора за продажба в брой или на изплащане нямат непогасени задължения към Мобилтел; и за които е налице положителна оценка на кредитоспособността, която позволява сключване на договор при условия на разсрочено плащане на съответната стойност или продажба в брой. Ако клиентът не отговаря на едно от посочените условия, същият не може да сключи договор за продажба на изплащане или продажба в брой.
  • При покупка на устройство с Прима пакет се заплаща цената на устройството без тарифен план и стойността на Прима пакета.
  • За повече информация: *88 и в магазините на Мтел или партньорската мрежа.